Amerikansk kyllingesalat med ranchdressing

20 minutter
487 kcal

Sommerlig, sund og farverig. Denne salat er både flot og nem, og kan bikses sammen på 20 minutter. Server den med en skive ristet rugbrød på siden.

Kyllingesalat med ranchdressing

Kyllingesalat med ranchdressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 5 dl kærnemælk
  • 6 spsk. skyr
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 håndfulde blandede krydderurter, fx estragon, dild, persille og purløg
  • Hvidløg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Stærk chilisauce, fx Tabasco
  • 3 skiv. fuldkornsrugbrød, 150 g i alt
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 1 rødløg
  • 100 g blandet salat, fx hjertesalat, romaine og radicchio
  • 300 g cherrytomater, gerne i forskellige farver
  • 2 håndfuld brøndkarse

Sådan laver du amerikansk kyllingesalat

  • Fjern senen fra kyllingeinderfileterne. Kog fileterne møre i letsaltet vand i 10 min.
  • Skær rødløget i ringe, og kylling i strimler.
  • Pisk kærnemælk, skyr, mayonnaise og dijonsennep sammen til en jævn dressing. Kom finthakkede krydderurter i, og smag til med presset hvidløg, salt, peber og chilisauce.
  • Anret salaten på to tallerkner med kylling, tomater, løg, brøndkarse og 2 spsk. dressing til hver.
  • Servér halvanden skive ristet rugbrød til hver.

TIP! I stedet for at bruge kylling kan du også koge et helt kalkunbryst og bruge resten som pålæg, fx til frokost.