Amerikansk kyllingesalat med ranchdressing

20 minutter
487 kcal

Sommerlig, sund og farverig. Denne salat er både flot og nem, og kan bikses sammen på 20 minutter. Server den med en skive ristet rugbrød på siden.

Kyllingesalat med ranchdressing

Kyllingesalat med ranchdressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 5 dl kærnemælk
  • 6 spsk. skyr
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 håndfulde blandede krydderurter, fx estragon, dild, persille og purløg
  • Hvidløg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Stærk chilisauce, fx Tabasco
  • 3 skiv. fuldkornsrugbrød, 150 g i alt
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 1 rødløg
  • 100 g blandet salat, fx hjertesalat, romaine og radicchio
  • 300 g cherrytomater, gerne i forskellige farver
  • 2 håndfuld brøndkarse

Sådan laver du amerikansk kyllingesalat

  • Fjern senen fra kyllingeinderfileterne. Kog fileterne møre i letsaltet vand i 10 min.

  • Skær rødløget i ringe, og kylling i strimler.

  • Pisk kærnemælk, skyr, mayonnaise og dijonsennep sammen til en jævn dressing. Kom finthakkede krydderurter i, og smag til med presset hvidløg, salt, peber og chilisauce.

  • Anret salaten på to tallerkner med kylling, tomater, løg, brøndkarse og 2 spsk. dressing til hver.

  • Servér halvanden skive ristet rugbrød til hver.

TIP! I stedet for at bruge kylling kan du også koge et helt kalkunbryst og bruge resten som pålæg, fx til frokost.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background