Kyllingesalat med mangodressing
2 personer
200 g kyllingebrystfilet
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
Kværnet sort peber
150 g blandede salater
100 g mango
En håndfuld brøndkarse
En lille håndfuld frisk basilikum
Mangodressing:
½ mango
¼ dl hvidvinseddike
½ dl koldpresset rapsolie
½ spsk. akaciehonning
Havsalt
Kværnet sort peber
Tilbehør:
2 skiver fuldkornsbrød, ca. 60 g pr. stk.
Sådan laver du kyllingesalat
- Skær kyllingefileterne i tern, steg dem i olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Skyl og slyng salaterne tørre, og skær de 100 g mango i tern.
- Lav dressingen ved at blende kødet fra den halve mangofrugt med de øvrige ingredienser.
- Anret salatblade, brøndkarse og basilikum med kylling og mangotern.
- Dryp 1 spsk. dressing ud over hver portion.
- Servér brød til.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 374 kcal
Protein: 24,6 g
Fedt: 12,3 g
Kulhydrat: 44,4 g
Kostfibre: 6,6 g