Kyllingesalat med mangodressing

20 minutter
374 kcal

En skøn og frisk salat, der er perfekt til både frokost eller aftensmad.

grøn salat på tallerken

Kyllingesalat med mangodressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kyllingebrystfilet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 150 g blandede salater
  • 100 g mango
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Mangodressing:

  • ½ mango
  • ¼ dl hvidvinseddike
  • ½ g koldpresset rapsolie
  • ½ spsk. akaciehonning
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber

Tilbehør:

  • 2 skiv. fuldkornsbrød, ca. 60 g pr. stk.

Sådan laver du kyllingesalat

  • Skær kyllingefileterne i tern, steg dem i olivenolie, og krydr med salt og peber.

  • Skyl og slyng salaterne tørre, og skær de 100 g mango i tern.

  • Lav dressingen ved at blende kødet fra den halve mango­frugt med de øvrige ingredienser.

  • Anret salatblade, brøndkarse og basilikum med kylling og mangotern.

  • Dryp 1 spsk. dressing ud over hver portion.

  • Servér brød til.