Tunsteak med sød kartoffelsalat

25 minutter
541 kcal

Mættende ret der lader dig op med kulhydrater.

Tunsteak med sød kartoffelsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 350 g søde kartofler
  • 240 g tunsteak
  • 2 spsk. soja
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. honning
  • 400 g bok choy
  • 400 g babyspinat
  • 1 rødløg
  • 40 g feta
  • Vinaigre
  • 2 forårsløg
  • 2 tsk. sesamfrø

Tilberedning

Skræl og kog kartoflerne i 5 min. Skær dem i skiver, og steg dem på grillpande ca. 5 min. på hver side. Tunen vendes i soja blandet med knust hvidløg og honning. Tunen steges nu 5 min. i ovnen ved 220 grader. Bok choy koges i saltet vand i 4 min. Vend de grillede kartofler med spinat, rødløg i skiver, smuldret feta og lidt vinaigre med honning. Arranger tunsteaken med kartofler, bok choy med lidt skivede forårsløg, og drys så evt. lidt sesamfrø hen over retten.

TIPS: I stedet for bok choy kan du bruge savojkål.