Tunsteak med sød kartoffelsalat

Mættende ret der lader dig op med kulhydrater.

7. oktober 2008 af I FORM

1 person

175 g søde kartofler
120 g tunsteak
1 spsk. soja
½ fed hvidløg
1 spsk. honning
200 g bok choy
200 g babyspinat
½ rødløg
20 g feta
Vinaigre
1 forårsløg
1 tsk. sesamfrø


Tilberedning

Skræl og kog kartoflerne i 5 min. Skær dem i skiver, og steg dem på grillpande ca. 5 min. på hver side. Tunen vendes i soja blandet med knust hvidløg og honning. Tunen steges nu 5 min. i ovnen ved 220 grader. Bok choy koges i saltet vand i 4 min. Vend de grillede kartofler med spinat, rødløg i skiver, smuldret feta og lidt vinaigre med honning. Arranger tunsteaken med kartofler, bok choy med lidt skivede forårsløg, og drys så evt. lidt sesamfrø hen over retten.

Tips: I stedet for bok choy kan du bruge savojkål.

  • Du træner faktisk ikke:

    Du kan sagtens halvere mængden af kartofler, spare en del kalorier og samtidig blive helt mæt. Vælg desuden den magreste feta, du kan finde, for det sænker fedtniveauet væsentligt.


  • Du træner hårdt og meget:

    Efter en intensiv træning kan dit kulhydratbehov være så stort, at du har brug for ekstra kartofler til at dække det. Du kan også vælge at spise en ekstra skive brød til.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler