Tunsteak med sød kartoffelsalat

Mættende ret der lader dig op med kulhydrater.

Tunsteak med sød kartoffelsalat

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

175 g søde kartofler

120 g tunsteak

1 spsk. soja

½ fed hvidløg

1 spsk. honning

200 g bok choy

200 g babyspinat

½ rødløg

20 g feta

Vinaigre

1 forårsløg

1 tsk. sesamfrø

Tilberedning

Skræl og kog kartoflerne i 5 min. Skær dem i skiver, og steg dem på grillpande ca. 5 min. på hver side. Tunen vendes i soja blandet med knust hvidløg og honning. Tunen steges nu 5 min. i ovnen ved 220 grader. Bok choy koges i saltet vand i 4 min. Vend de grillede kartofler med spinat, rødløg i skiver, smuldret feta og lidt vinaigre med honning. Arranger tunsteaken med kartofler, bok choy med lidt skivede forårsløg, og drys så evt. lidt sesamfrø hen over retten.

Tips: I stedet for bok choy kan du bruge savojkål.

næringsindhold pr. person

Energi: 541 kcal

Protein: 50 g

Fedt: 10 g

Kulhydrat: 69 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: