Tortilla med kyllingedeller og grønt
2 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter
Tid i alt: 30 minutter
INGREDIENSER
Kyllingedeller:
250 g kyllingekød, hakket
½ spsk. hvedemel
1 æg, lille
2 spsk. mælk
1 gulerod, lille
1 tsk. hvidløg
½ spsk. koriander
½ tsk. chilipulver
1 tsk. havsalt
1 spsk. limesaft
Lidt kokosolie til stegning
Dressing:
1 dl syrnet fløde, 5 %
Sød chili-pulver
Lidt bredbladet persille
Lidt hvidløg
Tilbehør:
½ spidskål, ca. 300 g
1 avocado
½ agurk
2 store fuldkornstortillaer, køb dem færdige
1 dl majs
1 håndfuld ærtespirer
Lidt koriander
Lidt rød chili
½ limefrugt til anretning
Sådan laver du tortilla med fyld
- Rør en fars af kyllingekød, mel, æg, mælk, revet gulerod, presset hvidløg, hakket koriander, chili, salt og limesaft.
- Form små frikadeller, og steg dem i kokosolie på en pande, gerne en grillpande.
- Rør en dressing af syrnet fløde, finthakket chili, hakket persille og presset hvidløg.
- Anret tortillaer med spidskål i strimler, skiver af avocado og agurk, majs og ærtespirer. Top med kyllingedeller, koriander, rød chili i skiver og dressing. Servér limebåde til.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 719 kcal
Protein: 43,5 g
Fedt: 31,8 g
Kulhydrat: 73,1 g
Kostfibre: 15,4 g