Skål med torsk og tilbehør

Få aftensmaden klar på bare 30 minutter.

© wichmann+bendtsen

Hvid fisk med pære, rucola og bagte kartoffeltern

Fiskedag? Vi anbefaler denne lækre torsk med kartoffeltern og grønt, der kan stå på bordet på en halv time.

5. februar 2019 af Anne Larsen

Torsk med pære, rucola og bagte kartoffeltern

2 personer

500 g kartofler, små, fine og faste
2 tsk. koldpresset rapsolie
400 g torskefilet
Havsalt
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
80 g rucola
2 pærer
40 g græskarkerner
Sort peber, friskkværnet 

Sådan laver du torsk med tilbehør

  • Tænd ovnen på 200 gr. Skrub og skær kartoflerne i kvarter. Gnid dem med rapsolie, og læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. Bag dem i 25 min.
  • Bag torsken med i et andet fad i ovnen i de sidste 12 min. af kartoflernes bagetid. Giv torsken et drys salt, og dryp den med olivenolie, når den tages ud af ovnen.
  • Anret torskefileterne oven på skyllet, tørret rucola blandet med lange, fine strimler af pære. Rist græskarkernerne på en tør pande, og drys dem over retten. Kværn med peber, og servér kartoflerne til.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 604 kcal
Protein: 48,3 g
Fedt: 19,7 g
Kulhydrat: 62,1 g
Kostfibre: 7,9 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler