Stegt bars med estragonmayonnaise

Meget mættende og med et strejf af luksus.

20. november 2008 af I FORM-redaktionen

Stegt bars med estragonmayonnaise

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 35 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

1 tsk. mayonnaise

10 g frisk estragon

2 spsk. Cultura

¼ ubehandlet citron

200 g selleriknold

1 tsk. olivenolie

Salt

Peber

130 g havbarsfilet med skind

200 g sukkerærter

50 g grovbrød

Tilberedning

Bland mayonnaise med hakket estragon, Cultura og halvdelen af citronskal og saft. Stil koldt. Skær selleri i mundrette stykker, gnid med olivenolie, og krydr med salt og peber, og bag ved 210 grader i 35 min.

Drys nu fisk med salt og peber og resten af citronskallen. Kom 2 dråber olie på en pande, og steg fisken ved kraftig varme i 4 min. på skindsiden, til det er sprødt og brunt, og lad den så få 1 minut på kødsiden. Hæld det sidste citron over, og blancher sukkerærterne. Anret fisken med sukkerærter, bagte selleristykker, og hæld estragonmayonnaise over. Server evt. brød til.

næringsindhold pr. person

Energi: 561 kcal

Protein: 41 g

Fedt: 21 g

Kulhydrat: 61 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: