Stegt bars med estragonmayonnaise

45 minutter
561 kcal

Meget mættende og med et strejf af luksus.

Stegt bars med estragonmayonnaise

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 tsk. mayonnaise
  • 20 g frisk estragon
  • 4 spsk. Cultura
  • ½ ubehandlet citron
  • 400 g selleriknold
  • 2 tsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 260 g havbarsfilet med skind
  • 400 g sukkerærter
  • 100 g grovbrød

Tilberedning

Bland mayonnaise med hakket estragon, Cultura og halvdelen af citronskal og saft. Stil koldt. Skær selleri i mundrette stykker, gnid med olivenolie, og krydr med salt og peber, og bag ved 210 grader i 35 min.

Drys nu fisk med salt og peber og resten af citronskallen. Kom 2 dråber olie på en pande, og steg fisken ved kraftig varme i 4 min. på skindsiden, til det er sprødt og brunt, og lad den så få 1 minut på kødsiden. Hæld det sidste citron over, og blancher sukkerærterne. Anret fisken med sukkerærter, bagte selleristykker, og hæld estragonmayonnaise over. Server evt. brød til.