Steaksalat med jordbær, feta og mynte

30 minutter
258 kcal

Prøv denne festlige salat med kalvemørbrad og jordbær. På kun 30 minutter kan du have denne lækre salat stående på bordet.

Steaksalat med jordbær

Steaksalat med jordbær, feta og mynte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kalvemørbrad eller -tyksteg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. smør
  • 150 g blandede salater, fx rucola og frisé
  • 80 g feta
  • 10 jordbær
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 lime, saften

Sådan gør du

  • Dup mørbraden tør med køkken­rulle, og krydr med salt og peber.

  • Varm olien op på en pande. Kom smørret på, og når det bruser, lægger du mørbraden på. Steg ca. 4-5 min. på hver side. Test ved at trykke på kødet – jo blødere, jo rødere. Lad kødet hvile 3 min.

  • Anret salaten med skiver af kød, feta i tern, jordbær i kvarter og mynte. Dryp med limesaft.