Spidskålssalat med kylling, jordbær og hasselnødder
20 minutter. På så kort tid kan du tilberede og servere en skøn sommersalat med kylling, spidskål, jordbær og hasselnødder. Velbekomme.
20 minutter. På så kort tid kan du tilberede og servere en skøn sommersalat med kylling, spidskål, jordbær og hasselnødder. Velbekomme.
Rist nødderne, og gnid dem, så den yderste skal løsner sig. Del dem i halve.
Snit kålen meget fint. Put den i en skål, og vend den med rapsolie, salt, peber, citronsaft og lidt citronskal. Smag til.
Skær kyllingen i skiver, og svits dem i olivenolie på en pande. Krydr undervejs med salt og lidt friskkværnet peber.
Skær chilierne i ringe, og fjern kernerne. Rist ringene hurtigt i olivenolie på en ny pande, giv dem et let drys salt, og læg dem på fedtsugende papir.
Skær jordbærrene i halve eller kvarter, afhængigt af størrelsen.
Anret spidskålen med kylling, hasselnødder, jordbær og chiliringe.
Servér lunt brød til.
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-