Squashpasta med spicy chicken

35 minutter
503 kcal

Sund pasta lavet på squash tilsat sprød kylling og grønt er en fristende kombination, du sent vil glemme.

Squashpasta med spicy chicken

Squashpasta med spicy chicken

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 squash
  • 4 radiser
  • Kerner fra ¼ granatæble
  • 200 g romanescokål, alternativt blomkål
  • 200 g ærter
  • 250 g kyllingebryst
  • 50 g hakkede mandler
  • ½ tsk. tørrede chiliflager
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 1 fed knust hvidløg
  • ½ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. friskkværnet peber
  • 1 pisket æg

Persillepesto:

  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ lille avocado
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 dl frisk persille
  • 1 fed knust hvidløg
  • ½ tsk. havsalt
  • ¼ dl vand

Sådan laver du squashpasta med spicy chicken

  • Kør mandler, chili, cayennepeber, hvidløg, salt og peber sammen i en foodprocessor, indtil det er en grov blanding.
  • Skær kyllingebrystet i mindre stykker, og dyp nu et stykke ad gangen, først ned i det piskede æg og derefter i mandelblandingen.
  • Læg herefter stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 175˚ varmluft i 15-20 min.
  • Kom alle ingredienserne til pestoen ned i en foodprocessor, og kør i 30-90 sek., alt efter hvor fint du vil have det.
  • Kør squashen på en spirali (en maskine, der kan lave pastalignende strimler ud af alle former for grønsager).
  • Skær de øvrige grønsager ud i den ønskede størrelse.
  • Fordel det hele på to tallerkener.