Sunde opskrifter Aftensmad Squashpast... Squashpasta med spicy chicken 35 minutter 503 kcal Sund pasta lavet på squash tilsat sprød kylling og grønt er en fristende kombination, du sent vil glemme. Af Michelle Kristensen 12. marts 2014 Squashpasta med spicy chicken Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 squash 4 radiser Kerner fra ¼ granatæble 200 g romanescokål, alternativt blomkål 200 g ærter 250 g kyllingebryst 50 g hakkede mandler ½ tsk. tørrede chiliflager ½ tsk. cayennepeber 1 fed knust hvidløg ½ tsk. havsalt ¼ tsk. friskkværnet peber 1 pisket æg Persillepesto: 1 spsk. olivenolie ½ lille avocado 2 spsk. æblecidereddike 1 dl frisk persille 1 fed knust hvidløg ½ tsk. havsalt ¼ dl vand Sådan laver du squashpasta med spicy chicken Kør mandler, chili, cayennepeber, hvidløg, salt og peber sammen i en foodprocessor, indtil det er en grov blanding. Skær kyllingebrystet i mindre stykker, og dyp nu et stykke ad gangen, først ned i det piskede æg og derefter i mandelblandingen. Læg herefter stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 175˚ varmluft i 15-20 min. Kom alle ingredienserne til pestoen ned i en foodprocessor, og kør i 30-90 sek., alt efter hvor fint du vil have det. Kør squashen på en spirali (en maskine, der kan lave pastalignende strimler ud af alle former for grønsager). Skær de øvrige grønsager ud i den ønskede størrelse. Fordel det hele på to tallerkener. PastaRadiserKyllingBlomkålSquashLow carb