Læs også

Grøn pasta

Squashpasta med spicy chicken

Squashpasta med spicy chicken

Sund pasta lavet på squash tilsat sprød kylling og grønt er en fristende kombination, du sent vil glemme.

Squashpasta med spicy chicken

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 35 minutter

INGREDIENSER

1 squash

4 radiser

Kerner fra ¼ granatæble

200 g romanescokål, alternativt blomkål

200 g ærter

250 g kyllingebryst

50 g hakkede mandler

½ tsk. tørrede chiliflager

½ tsk. cayennepeber

1 fed knust hvidløg

½ tsk. havsalt

¼ tsk. friskkværnet peber

1 pisket æg

Persillepesto:

1 spsk. olivenolie

½ lille avocado

2 spsk. æblecidereddike

1 dl frisk persille

1 fed knust hvidløg

½ tsk. havsalt

¼ dl vand

Sådan laver du squashpasta med spicy chicken

  • Kør mandler, chili, cayennepeber, hvidløg, salt og peber sammen i en foodprocessor, indtil det er en grov blanding.
  • Skær kyllingebrystet i mindre stykker, og dyp nu et stykke ad gangen, først ned i det piskede æg og derefter i mandelblandingen.
  • Læg herefter stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 175˚ varmluft i 15-20 min.
  • Kom alle ingredienserne til pestoen ned i en foodprocessor, og kør i 30-90 sek., alt efter hvor fint du vil have det.
  • Kør squashen på en spirali (en maskine, der kan lave pastalignende strimler ud af alle former for grønsager).
  • Skær de øvrige grønsager ud i den ønskede størrelse.
  • Fordel det hele på to tallerkener.

næringsindhold pr. person

Energi: 503 kcal

Protein: 44,5 g

Fedt: 24,5 g

Kulhydrat: 33,5 g

Kostfibre: 13 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: