Foto: Miklos Szabo

Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

Stil din eftermiddagssult med denne lækre og antiinflammatoriske snack.

15. august 2018 af Anne Larsen

Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

1 person

3 spsk. kogt perlerug, -byg eller -spelt 
150 g broccoli 
Havsalt 
2 dl vand eller hønsebouillon 
1 tsk. koldpresset rapsolie 
3 san marzano-tomater eller andre små, smagfulde tomater 
1 tsk. fintrevet ingefær 
Friskkværnet sort peber 
En lille håndfuld tætklippet purløg


Ved du egentlig, hvad antiinflammatorisk kost er? Klik her og bliv meget klogere på kosttrenden, der er kommet for at blive!

Sådan laver du tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

  • Skær broccoli fint, og kog den mør i 10 minutter i letsaltet vand eller bouillon. 
  • Blend broccoli med 2 deciliter kogevand, rapsolie, tomater og ingefær. Kog den op, og smag til med ingefær, salt og peber. 
  • Anret med perlerug og purløg.
Næringsindhold i tomatiseret broccolisuppe pr. person
Energi 232 kcal Protein 11,8 g Fedt 6,5 g Kulhydrat 37 g Kostfibre 10,4 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler