Foto: Miklos Szabo

Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

Stil din eftermiddagssult med denne lækre og antiinflammatoriske snack.

15. august 2018 af Anne Larsen

Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

3 spsk. kogt perlerug, -byg eller -spelt

150 g broccoli

Havsalt

2 dl vand eller hønsebouillon

1 tsk. koldpresset rapsolie

3 san marzano-tomater eller andre små, smagfulde tomater

1 tsk. fintrevet ingefær

Friskkværnet sort peber

1 håndfuld tætklippet purløg

Sådan laver du tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

  • Skær broccoli fint, og kog den mør i 10 minutter i letsaltet vand eller bouillon.
  • Blend broccoli med 2 deciliter kogevand, rapsolie, tomater og ingefær. Kog den op, og smag til med ingefær, salt og peber.
  • Anret med perlerug og purløg.

næringsindhold pr. person

Energi: 232 kcal

Protein: 11,8 g

Fedt: 6,5 g

Kulhydrat: 37 g

Kostfibre: 10,4 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: