Sunde opskrifter Sunde snacks Tomatisere... Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg 20 minutter 232 kcal Stil din eftermiddagssult med denne lækre og antiinflammatoriske snack. Af Anne Larsen 15. august 2018 Foto: Miklos Szabo Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 6 spsk. kogt perlerug, -byg eller -spelt 300 g broccoli Havsalt 4 dl vand eller hønsebouillon 2 tsk. koldpresset rapsolie 6 san marzano-tomater eller andre små, smagfulde tomater 2 tsk. fintrevet ingefær Friskkværnet sort peber 2 håndfuld tætklippet purløg Sådan laver du tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg Skær broccoli fint, og kog den mør i 10 minutter i letsaltet vand eller bouillon. Blend broccoli med 2 deciliter kogevand, rapsolie, tomater og ingefær. Kog den op, og smag til med ingefær, salt og peber. Anret med perlerug og purløg. TomatIngefærBroccoli