Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

20 minutter
232 kcal

Stil din eftermiddagssult med denne lækre og antiinflammatoriske snack.

Foto: Miklos Szabo

Tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 6 spsk. kogt perlerug, -byg eller -spelt
  • 300 g broccoli
  • Havsalt
  • 4 dl vand eller hønsebouillon
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 6 san marzano-tomater eller andre små, smagfulde tomater
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 håndfuld tætklippet purløg

Sådan laver du tomatiseret broccolisuppe med rapsolie, ingefær og purløg

  • Skær broccoli fint, og kog den mør i 10 minutter i letsaltet vand eller bouillon.

  • Blend broccoli med 2 deciliter kogevand, rapsolie, tomater og ingefær. Kog den op, og smag til med ingefær, salt og peber.

  • Anret med perlerug og purløg.