Pitabrød med skinke, gulerod og dressing

20 minutter
430 kcal

Opskrift på pitabrød med skinke og den lækreste dressing, der smager af pesto, men har meget færre kalorier!

pitabrød med skinke

PITA – her med skinke, men du kan også bruge kylling eller lammekød.

© wichmann+bendtsen

Pitabrød med skinke, gulerod og dressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 PERSONER

  • 1 gulerødder
  • ½ gul peberfrugt
  • 100 g skinke
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 2 pitabrød

Syltede rødløg

  • 1 rødløg
  • 1 dl lys eddike
  • ⅓ dl sukker
  • ⅓ dl vand

Pestodressing

  • ¾ dl skyr
  • 1 spsk. grøn pesto
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Halvér løgene, og skær i tynde halve ringe.
  • Kog sukker, eddike og vand op, til sukkeret opløses. Hæld den lune lage over løgene.
  • Rør skyr og pesto sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.
  • Riv gulerødderne, og skær peberfrugt i strimler.
  • Fyld pitabrødene med skinke, spinat, gulerodssalat, peberfrugt, dressing og syltede rødløg.

Find den lækreste opskrift på hjemmebagte pitabrød her: Pitabrød med fuldkorn

TIP Hvis du skal genopvarme pitabrødene, kan du fugte dem med lidt vand, før du kommer dem i ovnen eller på brødristeren. Så bliver de ikke tørre.
TIP Gode pitabrød hænger ikke på træerne. Fidusen er kort tid og høj varme, så de hæver hurtigt op.