Salat af blomkål og broccoli med bacon og rødløg

20 minutter
463 kcal

Hvem siger, at salat skal være tør og kedelig? Prøv denne cremede salat med blomkål, broccoli og bacon. Den kan laves på bare 20 minutter.

Broccoli og blomkål salat

Blomkål og broccolisalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 50 g bacon i skiver
  • rødløg
  • 6 spsk. skyr
  • 4 tsk. citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 2 persillekviste
  • havsalt
  • sort peber
  • 200 g blomkål
  • 200 g broccoli
  • 6 spsk. græskar- eller solsikkekerner
  • 2 spsk. rosiner

Sådan laver du blomkål- og broccolisalat

  • Steg bacon, så det meste af fedtet smelter bort. Læg det på fedtsugende papir, og hak det derefter i mindre stykker.

  • Skær rødløget ultrafint.

  • Rør skyr med citronsaft, hvidløg og persille, og smag til med salt og peber. Bland blomkål og broccoli med skyrcremen.

  • Rist kernerne på en pande. Drys salaten med bacon, rødløg, ristede kerner og rosiner.

TIP! Er du ikke til rå kål ...Så kan du lægge broccoli og blomkål i kogende vand i 2 min. Skyl derefter i iskoldt vand, og dryp af.