Rød salat med grillet kylling

Spændende ret med jordbær.

16. maj 2009 af I FORM

2 personer

4 tomater
150 g jordbær
100 g hindbær
100 g blandet salat
2 store stykker kyllingebryst


Tilbehør:
100 g groft brød


Fra dit basislager:

Salt
Peber
Olie (gerne valnøddeolie)
Æbleeddike


Tilberedning:

Gnid kyllingebrysterne med salt og peber. Steg dem på en grillpande eller grill over kul i ca. 20 min. i alt, til de er gennemstegt.

Skyl tomater, jordbær, hindbær og salat. Findel salaten og tomaterne. Vend de to røde bær i salaten sammen med tomaterne.

Rør olie, salt, peber og æbleeddike sammen til en marinade, der hældes over salaten. Server den straks sammen med de nystegte kyllingebryster samt groft brød.

Sund bonus

Et tårnhøjt indhold af immunforsvarsstyrkende E-vitamin hører til rettens primære kvaliteter. Herudover får du også godt med folat og C-vitamin.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler