Jordbærkompot med pannacotta

3 timer
214 kcal

Dessert

Jordbærkompot med pannacotta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 200 g jordbær
  • 1 stang vanilje
  • 2 dl tyk yoghurt
  • blad husblas

Fra dit basislager:

  • 40 g sukker
  • Revet skal og saft af ½ citron

Tilberedning:

  • Skær jordbærrene i kvarter (gem lidt til pynt). Kom jordbær, 20 g sukker og halvdelen af vaniljestangen i en gryde. Kog ved svag varme i 3 min. Afkøl.

  • Skrab vaniljekornene ud af den halve vaniljestang, og rør sammen med sukker, citronskal og yoghurt. Udblød husblas i koldt vand, og smelt over vandbad. Rør det med lidt citronsaft, og tilsæt det til yoghurtblandingen, der stivner i to små forme i køleskabet i 2-3 timer. Vendes ud og anrettes på en bund af jordbærkompot.

Sund bonus

Desserten er kalorielet og så rig på Cvitamin, at en enkelt portion dækker hele dit dagsbehov.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background