Jordbærkompot med pannacotta

3 timer
214 kcal

Dessert

Jordbærkompot med pannacotta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 200 g jordbær
  • 1 stang vanilje
  • 2 dl tyk yoghurt
  • blad husblas

Fra dit basislager:

  • 40 g sukker
  • Revet skal og saft af ½ citron

Tilberedning:

  • Skær jordbærrene i kvarter (gem lidt til pynt). Kom jordbær, 20 g sukker og halvdelen af vaniljestangen i en gryde. Kog ved svag varme i 3 min. Afkøl.

  • Skrab vaniljekornene ud af den halve vaniljestang, og rør sammen med sukker, citronskal og yoghurt. Udblød husblas i koldt vand, og smelt over vandbad. Rør det med lidt citronsaft, og tilsæt det til yoghurtblandingen, der stivner i to små forme i køleskabet i 2-3 timer. Vendes ud og anrettes på en bund af jordbærkompot.

Sund bonus

Desserten er kalorielet og så rig på Cvitamin, at en enkelt portion dækker hele dit dagsbehov.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background