Sunde opskrifter Aftensmad Quinoasala... Quinoasalat med kylling og tomat 25 minutter 516 kcal Quinoa er små fantastiske korn, der er super sunde for dit hjerte. Prøv derfor denne skønne sommersalat med quinoa, kylling og tomat. Af Anne Larsen og Michelle Kristensen 28. juni 2017 Sommersalat med quinoa, kylling og tomat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 150 g quinoa Havsalt 200 g kogt kylling, fra en hel kylling eller kyllingebrystfilet 300 g små tomater, gerne både røde og gule 1 forårsløg 1 håndfuld koriander 1 håndfuld brøndkarse 1 tsk. koldpresset rapsolie 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie Citronsaft Sort peber, friskkværnet Sådan laver du quinoasalat Kog quinoa i letsaltet vand ifølge emballagens anvisning. Kom dem herefter i en sigte, og rør let i kernerne, mens de afkøler. Riv kyllingekødet i mindre stykker. Skær tomater i halve, og forårsløg i små ringe. Nip krydderurterne. Vend quinoa med kylling, tomater, forårsløg, krydderurter og de to olier. Smag til med citron, salt og peber. SalatTomatQuinoaKylling