Quinoasalat med kylling og tomat

25 minutter
516 kcal

Quinoa er små fantastiske korn, der er super sunde for dit hjerte. Prøv derfor denne skønne sommersalat med quinoa, kylling og tomat.

Skål med salat

Sommersalat med quinoa, kylling og tomat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g quinoa
  • Havsalt
  • 200 g kogt kylling, fra en hel kylling eller kyllingebrystfilet
  • 300 g små tomater, gerne både røde og gule
  • 1 forårsløg
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 1 tsk. koldpresset rapsolie
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Citronsaft
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du quinoasalat

  • Kog quinoa i letsaltet vand ifølge emballagens anvisning.

  • Kom dem herefter i en sigte, og rør let i kernerne, mens de afkøler.

  • Riv kyllingekødet i mindre stykker.

  • Skær tomater i halve, og forårsløg i små ringe.

  • Nip krydderurterne.

  • Vend quinoa med kylling, tomater, forårsløg, krydderurter og de to olier.

  • Smag til med citron, salt og peber.