Pastasalat med grillet kylling, spidskål og hindbær

30 minutter
595 kcal

En pastasalat med kylling, spidskål og hindbær, der byder på et overflødighedshorn af mættende fibre og stadig smager fantastisk.

Skål med pastasalat og hindbær

Pastasalat med grillet kylling, spidskål og hindbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 125 g fuldkornspasta
  • kyllingefileter
  • 25 g mandler
  • 1 avocadoer
  • ½ spidskål
  • 62 g hindbær

Dressing:

  • ¾ dl skyr
  • ½ fed hvidløg, pressede
  • 1 spsk. citronsaft
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Kog pastaen ifølge anvisningen på emballagen, og køl ned.
  • Steg kyllingefileterne.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
  • Rør pastaen sammen med dressingen.
  • Hak mandlerne groft, skær avocado i fine skiver, og snit spidskål fint. Fordel pastablanding, kylling, mandler, avocado og friske hindbær i fire skåle.

TIP! Du får cirka tre gange så mange fibre, når du vælger fuldkornspasta frem for almindelig pasta.