Skål med pasta, mørbrad og grønt
© wichmann+bendtsen

Mørbrad med ærter, ærteskud og fuldkornspasta

Prøv vores dekorative pastaret med svinemørbrad, ærter og ærteskud. Den smager skønt og kan laves på bare 30 minutter.

5. februar 2019 af Anne Larsen

Mørbrad med ærter, ærteskud og fuldkornspasta

2 personer

250 g svinemørbrad, afpudset
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
150 g fuldkornspasta
200 g sukkerærter
100 g grønne ærter, friske eller optøede fra frost
4 tsk. koldpresset rapsolie
4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
2 bundter ærteskud
1 stort bundt bredbladet persille

Sådan laver du pasta med mørbrad

  • Gnid kødet med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad.
  • Steg mørbraden. Intervalsteg evt. kødet i 4 x 7 min.: Først 7 min. i ovnen ved 200 gr., så 7 min. ude af ovnen i fadet dækket af bagepapir og et klæde. Gentag de to step med ovnstegning og hvile.
  • Kog pastaen al dente.
  • Kom sukkerærter og ærter i en gryde med rapsolie og 1 tsk. salt. Dæk med kogende vand, kog op, og hæld straks vandet fra igen. Skær sukkerærterne i mindre stykker.
  • Skær kødet i tykke skiver. Vend pastaen med olivenolie, og anret den med kød, de to slags ærter, ærteskud og persille.

TIP! Kan du ikke få ærteskud i dit supermarked, kan du i stedet anvende brøndkarse eller spirer.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 588 kcal
Protein: 44,8 g
Fedt: 16,9 g
Kulhydrat: 70,8 g
Kostfibre: 13,5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Vil du gerne slippe for at have menstruation?


I FORM anbefaler