Mørbrad med ærter, ærteskud og fuldkornspasta

30 minutter
588 kcal

Prøv vores dekorative pastaret med svinemørbrad, ærter og ærteskud. Den smager skønt og kan laves på bare 30 minutter.

Skål med pasta, mørbrad og grønt

Mørbrad med ærter, ærteskud og fuldkornspasta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g svinemørbrad, afpudset
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 150 g fuldkornspasta
  • 200 g sukkerærter
  • 100 g grønne ærter, friske eller optøede fra frost
  • 4 tsk. koldpresset rapsolie
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 bundt ærteskud
  • 1 bundt bredbladet persille

Sådan laver du pasta med mørbrad

  • Gnid kødet med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad.
  • Steg mørbraden. Intervalsteg evt. kødet i 4 x 7 min.: Først 7 min. i ovnen ved 200 gr., så 7 min. ude af ovnen i fadet dækket af bagepapir og et klæde. Gentag de to step med ovnstegning og hvile.
  • Kog pastaen al dente.
  • Kom sukkerærter og ærter i en gryde med rapsolie og 1 tsk. salt. Dæk med kogende vand, kog op, og hæld straks vandet fra igen. Skær sukkerærterne i mindre stykker.
  • Skær kødet i tykke skiver. Vend pastaen med olivenolie, og anret den med kød, de to slags ærter, ærteskud og persille.

TIP! Kan du ikke få ærteskud i dit supermarked, kan du i stedet anvende brøndkarse eller spirer.