Ratatouille i en skål med ske

Ratatouille er også lækkert som tilbehør.

Ratatouille med peberfrugt

Lun dig med en dampende varm ratatouille fyldt med squash, tomater, peberfrugter og friske krydderurter på din fastedag.

2. december 2015 af I FORM

Ratatouille

2 personer

½ squash
½ aubergine
½ rød, ½ gul og ½ grøn peber
1 løg
1 fed hvidløg
5 tomater eller ½ dåse hakkede tomater
2 spsk. koldpresset olivenolie
¼ bundt frisk timian
¼ bundt frisk oregano
Havsalt og sort peber

 

Sådan laver du ratatouille

  • Skær grønsagerne ud i små stykker.
  • Varm olien op på en pande, og steg alle ingredienserne (undtagen de friske krydderurter) ved svag varme i 30 minutter.
  • Tilsæt nu timian og oregano.
  • TIP! Portionen er til to personer. Er det kun dig, der spiser, så spis den anden portion som tilbehør til fx et stykke laks på en af de normale 5:2-dage.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler