Sunde opskrifter Aftensmad Kålwraps: ... Kålwraps: Den hotte 30 minutter 303 kcal Spidskålswrap med krydret oksekød, frisk spinat, jalapenos og cremefraiche. Af I FORM-redaktionen 27. december 2012 Spicy spidskålswrap Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 store spidskålsblade 50 g spinatblade 75 g cremefraiche 9 % Syltede jalapenos – kan undlades Kødsovs 250 g oksekød, hakket, max 6 % ½ spsk. olivenolie ½ stort løg 1 fed hvidløg ½ ds. tomatpuré ¼ chili – eller mere, hvis du vil have det stærkere 1 tsk. tørret oregano ¼ tsk. spidskommen Sådan gør du Kødsovs: Svits løg og hvidløg i olien, og tilsæt derefter oksekødet, og brun det. Tilsæt resten af ingredienserne, og smag til. Skær den hårde stilk af bladene, og fordel kødsovsen på de fire blade. Put derefter jalapenos og spinat i bladene. Rul dem sammen, og top med cremefraiche. OksekødSpinatKålWraps