Kålwraps: Den hotte

Spidskålswrap med krydret oksekød, frisk spinat, jalapenos og cremefraiche.

28. december 2012 af I FORM

4 personer
4 store spidskålsblade
100 gram spinatblade
150 gram cremefraiche 9 %
Syltede jalapenos – kan undlades


Kødsovs

500 gram oksekød, hakket, max 6 %
1 spsk. olivenolie
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 dåse tomatpuré
½ chili – eller mere, hvis du vil have det stærkere
2 tsk. tørret oregano
½ tsk. spidskommen

  • Kødsovs: Svits løg og hvidløg i olien, og tilsæt derefter oksekødet, og brun det. Tilsæt resten af ingredienserne, og smag til.
  • Skær den hårde stilk af bladene, og fordel kødsovsen på de fire blade.
  • Put derefter jalapenos og spinat i bladene.
  • Rul dem sammen, og top med cremefraiche.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: