Kålwraps: Den hotte

30 minutter
303 kcal

Spidskålswrap med krydret oksekød, frisk spinat, jalapenos og cremefraiche.

Spicy spidskålswrap

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 store spidskålsblade
  • 50 g spinatblade
  • 75 g cremefraiche 9 %
  • Syltede jalapenos – kan undlades

Kødsovs

  • 250 g oksekød, hakket, max 6 %
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ ds. tomatpuré
  • ¼ chili – eller mere, hvis du vil have det stærkere
  • 1 tsk. tørret oregano
  • ¼ tsk. spidskommen

Sådan gør du

  • Kødsovs: Svits løg og hvidløg i olien, og tilsæt derefter oksekødet, og brun det. Tilsæt resten af ingredienserne, og smag til.
  • Skær den hårde stilk af bladene, og fordel kødsovsen på de fire blade.
  • Put derefter jalapenos og spinat i bladene.
  • Rul dem sammen, og top med cremefraiche.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background