Kålwraps: Den hotte

30 minutter

Spidskålswrap med krydret oksekød, frisk spinat, jalapenos og cremefraiche.

Spicy spidskålswrap

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 store spidskålsblade
  • 50 g spinatblade
  • 75 g cremefraiche 9 %
  • Syltede jalapenos – kan undlades

Kødsovs

  • 250 g oksekød, hakket, max 6 %
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ ds. tomatpuré
  • ¼ chili – eller mere, hvis du vil have det stærkere
  • 1 tsk. tørret oregano
  • ¼ tsk. spidskommen

Sådan gør du

  • Kødsovs: Svits løg og hvidløg i olien, og tilsæt derefter oksekødet, og brun det. Tilsæt resten af ingredienserne, og smag til.

  • Skær den hårde stilk af bladene, og fordel kødsovsen på de fire blade.

  • Put derefter jalapenos og spinat i bladene.

  • Rul dem sammen, og top med cremefraiche.