Pighvar med grønne bønner, hollandaise og ovnstegte kartofler

35 minutter
521 kcal

Smid koteletten af grillen og høst hjertevenlige omega-3-fedtsyrer med en fisk i stedet.

Pighvar med grønne bønner, hollandaise og ovnstegte kartofler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 pighvarfileter
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • ½ kg små nye kartofler
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og sort peber
  • 25 g frisésalat
  • ½ håndfuld bredbladet persille
  • 200 g grønne bønner
  • 2 limefrugter

Hollandaisesauce

  • 1 past. æggeblommer
  • ¾ tsk. citronsaft
  • dl koldpresset rapsolie

Tilberedning

  • Skær kartoflerne i kvarter. Gnid med olivenolie, krydr med salt og peber, og bag dem ved 200 grader i 30 min.

  • Skyl og slyng salat og persille. Skyl bønnerne, og læg dem i en skål med lidt salt og et dryp rapsolie. Hæld kogende vand på, læg låg på, og lad det stå i 5 min. Hæld så vandet fra.

  • Skær limefrugterne. Dup fisken tør, pensl med olie, og drys med salt.

  • Pisk æg og citron over laveste blus. Pisk konstant, mens olien dryppes i. Pisk, til saucen er tyk. Smag til med salt og peber. Serveres lun, ikke varm.

  • Grill fisken få min. på hver side, og anret på tallerkener med tilbehøret.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background