Læs også

Grøn pasta

Grøn "lasagne"

Prøv en lasagne uden plader. Brug auberginer i lækre lag med mozzarella og tomatsovs.

Grøn "lasagne"

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

Pastaplader

1 stor aubergine

Kokosolie til stegning

Fyld

1 portion tomatsovs

½ mozzarella (125 g)

Pynt

1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du


  • Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver, og steg dem på panden i kokosolie.
  • Læg dem på køkkenpapir efter stegning, så fedtet drypper af. Lav en portion tomatsovs ( Se opskrift her).
  • Skær mozzarellaen i tynde skiver. Læg først et lag auberginer, dernæst tomatsovs og så mozzarella. Fortsæt på denne måde, indtil auberginerne er brugt.
  • Drys med friskhakket basilikum.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: