Grøn "lasagne"

30 minutter

Prøv en lasagne uden plader. Brug auberginer i lækre lag med mozzarella og tomatsovs.

Grøn "lasagne"

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Pastaplader

  • 1 stor aubergine
  • Kokosolie til stegning

Fyld

  • 1 portion tomatsovs
  • ½ mozzarella (125 g)

Pynt

  • 1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du

  • Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver, og steg dem på panden i kokosolie.

  • Læg dem på køkkenpapir efter stegning, så fedtet drypper af. Lav en portion tomatsovs (Se opskrift her).

  • Skær mozzarellaen i tynde skiver. Læg først et lag auberginer, dernæst tomatsovs og så mozzarella. Fortsæt på denne måde, indtil auberginerne er brugt.

  • Drys med friskhakket basilikum.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background