Grøn "lasagne"

30 minutter

Prøv en lasagne uden plader. Brug auberginer i lækre lag med mozzarella og tomatsovs.

Grøn "lasagne"

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Pastaplader

  • 1 stor aubergine
  • Kokosolie til stegning

Fyld

  • 1 portion tomatsovs
  • ½ mozzarella (125 g)

Pynt

  • 1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du

  • Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver, og steg dem på panden i kokosolie.

  • Læg dem på køkkenpapir efter stegning, så fedtet drypper af. Lav en portion tomatsovs (Se opskrift her).

  • Skær mozzarellaen i tynde skiver. Læg først et lag auberginer, dernæst tomatsovs og så mozzarella. Fortsæt på denne måde, indtil auberginerne er brugt.

  • Drys med friskhakket basilikum.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her