Læs også

Grøn pasta

Grøn "lasagne"

Prøv en lasagne uden plader. Brug auberginer i lækre lag med mozzarella og tomatsovs.

Til 2 personer

Pastaplader:

1 stor aubergine
Kokosolie til stegning

Fyld:

1 portion tomatsovs ( Se opskrift her)
½ mozzarella (125 g)

Pynt:

1 håndfuld frisk basilikum

  • Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver, og steg dem på panden i kokosolie.
  • Læg dem på køkkenpapir efter stegning, så fedtet drypper af. Lav en portion tomatsovs.
  • Skær mozzarellaen i tynde skiver. Læg først et lag auberginer, dernæst tomatsovs og så mozzarella. Fortsæt på denne måde, indtil auberginerne er brugt.
  • Drys med friskhakket basilikum.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler