Læs også

Grøn pasta

Grøn "lasagne"

Prøv en lasagne uden plader. Brug auberginer i lækre lag med mozzarella og tomatsovs.

Til 2 personer

Pastaplader:

1 stor aubergine
Kokosolie til stegning

Fyld:

1 portion tomatsovs ( Se opskrift her)
½ mozzarella (125 g)

Pynt:

1 håndfuld frisk basilikum

  • Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver, og steg dem på panden i kokosolie.
  • Læg dem på køkkenpapir efter stegning, så fedtet drypper af. Lav en portion tomatsovs.
  • Skær mozzarellaen i tynde skiver. Læg først et lag auberginer, dernæst tomatsovs og så mozzarella. Fortsæt på denne måde, indtil auberginerne er brugt.
  • Drys med friskhakket basilikum.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: