Mulligatawny med gurkemeje
Lav en blød og krydret karrysuppe med gurkemeje, svampe og kylling til aftensmad. Se hvordan herunder.
Lav en blød og krydret karrysuppe med gurkemeje, svampe og kylling til aftensmad. Se hvordan herunder.
Kog quinoa i letsaltet vand iflg. emballagens anvisning.
Gør svampene i stand, børst dem rene, skær rodenderne til. Rist dem i to teskefulde olivenolie, og hold dem lune.
Skyl koriander, nip den og pak den ind i køkkenrulle.
Skær hvidløg helt fint og steg kort tid i en teskefuld olivenolie, kom ingefær, karry, gurkemeje og chili ved, spæd med bouillon og kokosmælk. Lad suppen simre i 5 minutter, smag den til med salt og limesaft.
Anret suppen med kylling, svampe, quinoa og koriander.
*Hønsebouillon
Gør kyllingen i stand. Fjern indmadsrester og klip store mængder fedt fra mellem lårene.
Kom kyllingen i en stor gryde sammen med suppevisken, som er resten af ingredienserne og en spiseskefuld salt. Hæld vand i, så det dækker kyllingen og suppevisken godt og vel.
Lad kyllingen koge i 1 time og trække i en halv.
Tag ingredienserne op i et dørslag. Pil kødet af kyllingen og kom det på køl eller frost.
Si suppen gennem et stykke klæde/ostelærred. Og hæld den på bøtter, som stilles på køl eller fryses ned i passende portioner.