Skinkepakker med figner og gedeost

70 minutter
372 kcal

Små men mættende skinkepakker, der pirrer smagsløgene.

Skinkepakker med figner og gedeost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g blommetomater
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • 4 modne figner
  • 40 g blød gedeost
  • 4 spsk. purløg
  • 8 skiv. lufttørret skinke
  • 2 tsk. flydende honning
  • 80 g ristet rugbrød

Tilberedning

Skær tomaterne på langs, og dryp med salt, peber og olie. Stil dem i ovnen ved 125 grader i 1 time. Skær så fignerne i halve, og rør osten med hakket purløg. Kom en teskefuld ost på alle halve figner. Læg skinken ud, og læg en halv figen på hver. Læg så en tomat øverst, og rul skinken omkring. Dryp med honning og olie, og server med nyristet brød.