Sunde opskrifter Aftensmad Kokossuppe... Kokossuppe med jordskokker 50 minutter 420,8 kcal Prøv denne rygende varme suppe med kokos og jordskokker. Server den med knasende, sprøde trope-snacks. Af Michelle Kristensen 15. januar 2016 Rygende varm kokossuppe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 150 g jordskokker 150 g søde kartofler ½ stort løg ½ tsk. olivenolie ½ spsk. sesamolie ½ ds. kikærter ½ ds. kokosmælk 2 dl vand (eller lidt mere) ½ tsk. spidskommen ½ håndfuld frisk timian ¼ tsk. salt Topping: (kan undlades) Lyse og sorte sesamfrø Paprika Frisk timian Grønt 400 g snack-grønsager Sådan laver du kokossuppe Skær jordskokker og kartofler i tern. Skær løg i små tern, og svits dem i 2 min. i 1 tsk olivenolie. Tilsæt jordskokker og kartofler, og svits videre i 1 min. Tilsæt kikærter og krydderier, og rør rundt 1 min. Hæld kokosmælk og vand i suppen, og lad den simre i 30-40 min. Blend suppen, og smag til med krydderier. Anret snackgrønsager ved siden af suppen. Læs også: Sådan laver du perfekte jordskokker i ovn JordskokKokosKikærterSuppe