Kokossuppe med jordskokker

50 minutter
420,8 kcal

Prøv denne rygende varme suppe med kokos og jordskokker. Server den med knasende, sprøde trope-snacks.

Rygende varm kokossuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g jordskokker
  • 150 g søde kartofler
  • ½ stort løg
  • ½ tsk. olivenolie
  • ½ spsk. sesamolie
  • ½ ds. kikærter
  • ½ ds. kokosmælk
  • 2 dl vand (eller lidt mere)
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ håndfuld frisk timian
  • ¼ tsk. salt

Topping: (kan undlades)

  • Lyse og sorte sesamfrø
  • Paprika
  • Frisk timian

Grønt

  • 400 g snack-grønsager

Sådan laver du kokossuppe

  • Skær jordskokker og kartofler i tern.
  • Skær løg i små tern, og svits dem i 2 min. i 1 tsk olivenolie.
  • Tilsæt jordskokker og kartofler, og svits videre i 1 min. Tilsæt kikærter og krydderier, og rør rundt 1 min.
  • Hæld kokosmælk og vand i suppen, og lad den simre i 30-40 min.
  • Blend suppen, og smag til med krydderier.
  • Anret snackgrønsager ved siden af suppen.