© wichman+bendtsen

Kokossuppe med jordskokker

Prøv denne rygende varme suppe med kokos og jordskokker. Server den med knasende, sprøde trope-snacks.

15. januar 2016 af Michelle Kristensen

Rygende varm kokossuppe

4 personer

300 g jordskokker
300 g søde kartofler
1 stort løg
1 tsk. olivenolie
1 spsk. sesamolie
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
4 dl vand (eller lidt mere)
1 tsk. spidskommen
1 håndfuld frisk timian
½ tsk. salt
Topping: (kan undlades)
Lyse og sorte sesamfrø
Paprika
Frisk timian
Grønt 
800 g snack-grønsager

Sådan laver du kokossuppe

  • Skær jordskokker og kartofler i tern.
  • Skær løg i små tern, og svits dem i 2 min. i 1 tsk olivenolie.
  • Tilsæt jordskokker og kartofler, og svits videre i 1 min. Tilsæt kikærter og krydderier, og rør rundt 1 min.
  • Hæld kokosmælk og vand i suppen, og lad den simre i 30-40 min.
  • Blend suppen, og smag til med krydderier.
  • Anret snackgrønsager ved siden af suppen.

 

Næringsindhold i kokossuppe pr. person

Energi: 420,8 kcal
Protein: 10 g 
Fedt: 25,5 g
Kulhydrat: 44 g
Kostfibre: 5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: