Kålhotdog med syltede rødløg

30 minutter
267 kcal

Let og nærende aftensmad på bare 30 minutter. Prøv den sunde hotdog med tomater og syltede rødløg.

Kålblad med fyld på tallerken

Kålhotdog med tomater og lynsyltede rødløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 8 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. lys eddike
  • 2 tsk. flydende honning/agavesirup
  • 1 tsk. havsalt
  • ½ grøn chili
  • 1 stor håndfuld brøndkarse
  • 2 rødkålsblade eller andre kålblade
  • 2 pølser af god kvalitet, smags- og energimæssigt
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. dijonsennep

Sådan laver du kålhotdog

  • Skær tomaterne i halve eller kvarter, og bag dem ved 200 grader i 8 minutter.

  • Skær rødløg i fine både, og vend dem i eddike, honning og havsalt.

  • Skær chili i fine skiver.

  • Skyl og slyng kålblade og brøndkarse (vi har brugt vild brøndkarse) rene og tørre.

  • Kom pølserne i en gryde, hæld kogende vand over, og kog op.

  • Sluk for varmen, og lad dem stå i 5 min.

  • Pensl en slip-let-pande med olivenolie, og steg pølserne ved middelvarme fra alle sider.

  • Anret hvert kålblad med pølse, sennep, bagte tomater, brøndkarse, chili og lynsyltede rødløg.