Sunde opskrifter Aftensmad Kålhotdog ... Kålhotdog med syltede rødløg 30 minutter 267 kcal Let og nærende aftensmad på bare 30 minutter. Prøv den sunde hotdog med tomater og syltede rødløg. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 19. maj 2016 Kålhotdog med tomater og lynsyltede rødløg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 8 cherrytomater 1 rødløg 2 spsk. lys eddike 2 tsk. flydende honning/agavesirup 1 tsk. havsalt ½ grøn chili 1 stor håndfuld brøndkarse 2 rødkålsblade eller andre kålblade 2 pølser af god kvalitet, smags- og energimæssigt Ekstra jomfruolivenolie 1 spsk. dijonsennep Sådan laver du kålhotdog Skær tomaterne i halve eller kvarter, og bag dem ved 200 grader i 8 minutter. Skær rødløg i fine både, og vend dem i eddike, honning og havsalt. Skær chili i fine skiver. Skyl og slyng kålblade og brøndkarse (vi har brugt vild brøndkarse) rene og tørre. Kom pølserne i en gryde, hæld kogende vand over, og kog op. Sluk for varmen, og lad dem stå i 5 min. Pensl en slip-let-pande med olivenolie, og steg pølserne ved middelvarme fra alle sider. Anret hvert kålblad med pølse, sennep, bagte tomater, brøndkarse, chili og lynsyltede rødløg. KålTomatRødkål