Kålhotdog med syltede rødløg

30 minutter
267 kcal

Let og nærende aftensmad på bare 30 minutter. Prøv den sunde hotdog med tomater og syltede rødløg.

Kålblad med fyld på tallerken

Kålhotdog med tomater og lynsyltede rødløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 8 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. lys eddike
  • 2 tsk. flydende honning/agavesirup
  • 1 tsk. havsalt
  • ½ grøn chili
  • 1 stor håndfuld brøndkarse
  • 2 rødkålsblade eller andre kålblade
  • 2 pølser af god kvalitet, smags- og energimæssigt
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. dijonsennep

Sådan laver du kålhotdog

  • Skær tomaterne i halve eller kvarter, og bag dem ved 200 grader i 8 minutter.

  • Skær rødløg i fine både, og vend dem i eddike, honning og havsalt.

  • Skær chili i fine skiver.

  • Skyl og slyng kålblade og brøndkarse (vi har brugt vild brøndkarse) rene og tørre.

  • Kom pølserne i en gryde, hæld kogende vand over, og kog op.

  • Sluk for varmen, og lad dem stå i 5 min.

  • Pensl en slip-let-pande med olivenolie, og steg pølserne ved middelvarme fra alle sider.

  • Anret hvert kålblad med pølse, sennep, bagte tomater, brøndkarse, chili og lynsyltede rødløg.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background