Sunde opskrifter Aftensmad Pulled duc... Pulled duck med balsamicorødbeder 75 minutter 169 kcal And og jul hører ofte sammen, men hvad med en en sund julevariant af pulled duck serveret med balsamicomarinerede rødbeder og rødløg. Af Martin Kreutzer og Anne Larsen 17. november 2014 Undgå stress og røde kinder denne jul, og inviter dine gæster til sund julemad. Pulled duck med balsamicorødbeder Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 andebrystfileter 1 laurbærblade Havsalt Rødbeder 133 g rødbeder ½ rødløg ⅓ tsk. ekstra jomfruolivenolie ⅓ dl mørk balsamicoeddike ¼ dl agavesirup eller akacie-honning ½ stjerneanis Havsalt og friskkværnet sort peber Sådan gør du Kog andebrystfileter i vand med laurbærblade og 1 spsk. salt i en time. Skær fedtet fra kødet, og riv dette med to gafler. Tænd ovnen på 190 grader. Skrub rødbederne, og bag dem i ovnen i en time. Skær rødløg i fine både, steg dem kort tid i olien, spæd til med balsamico og sirup. Lad løgene simre i 10 minutter, krydr med salt og peber, smag til, og kom stjerneanis ved. Skær de bagte rødbeder i stykker, og kom dem ned til rødløgene. Anret rødbeder og løg med revet and. Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter AndJulJulemadRødbeder