Sunde opskrifter Aftensmad Jordskokke... Jordskokkesuppe med kammuslinger 25 minutter 254 kcal Jordskokkesuppen med kammuslinger og granatæblekerner, er perfekt hvis du vil du spise din mave flad. Af I FORM-redaktionen 28. oktober 2014 Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250. Jordskokkesuppe med kammuslinger Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 300 g jordskokker 1 gult løg 2 fed hvidløg 200 g porre 2 lille buket frisk timian, bundet 2 tsk. koldpresset rapsolie Havsalt og kværnet sort peber 4 kammuslinger (eller 3 spsk. rejer) 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 50 g granatæblekerner 2 kvist bredbladet persille Sådan gør du Skræl jordskokkerne, så du har 150 g. Skær disse og de to slags løg i tern. Gør porren i stand, så du har 100 g, og skær den i ringe. Kom 5 dl vand, jordskokker, løg og porre i en gryde. Kog op, kom timian og rapsolie ved. Lad suppen simre i 10 minutter. Tag timianbuketten op, og blend suppen. Smag til med salt og peber. Dup kammuslingerne tørre, og steg dem i olivenolie ved høj varme i 1 minut på hver side. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Anret nu suppen med kammuslinger, granatæblekerner og bredbladet persille. Læs også: Sådan laver du perfekte jordskokker i ovn Prøv også: Sund jordskokkesuppe med hvide bønner og persille JordskokSuppe