Jordskokkesuppe med kammuslinger

25 minutter
254 kcal

Jordskokkesuppen med kammuslinger og granatæblekerner, er perfekt hvis du vil du spise din mave flad.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Jordskokkesuppe med kammuslinger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g jordskokker
  • 1 gult løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g porre
  • 2 lille buket frisk timian, bundet
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 4 kammuslinger (eller 3 spsk. rejer)
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g granatæblekerner
  • 2 kvist bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skræl jordskokkerne, så du har 150 g. Skær disse og de to slags løg i tern. Gør porren i stand, så du har 100 g, og skær den i ringe.
  • Kom 5 dl vand, jordskokker, løg og porre i en gryde. Kog op, kom timian og rapsolie ved.
  • Lad suppen simre i 10 minutter.
  • Tag timianbuketten op, og blend suppen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Dup kammuslingerne tørre, og steg dem i olivenolie ved høj varme i 1 minut på hver side. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
  • Anret nu suppen med kammuslinger, granatæblekerner og bredbladet persille.