Rødbedebøffer med guacamole

50 minutter
446 kcal

De proteinrige rødbedebøffer med guacamole og grov ketchup er spækket med gode sager, og med A la eco's gultenfrie bønnepasta kan du roligt spise med god samvittighed.

Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ¼ pak. sort bønnepasta
  • ¼ bakke løgspirer

Rødbedebøffer

  • 187 g rødbeder
  • ¼ lille løg
  • ½ fed hvidløg
  • 37 g havregryn
  • 50 g feta
  • ¼ spsk. jomfruolivenolie
  • ¾ æg
  • ¼ håndfuld frisk basilikum
  • ¼ håndfuld frisk oregano
  • Havsalt og kværnet peber
  • Olie til at stege i

Grov ketchup

  • 50 g tomater
  • ¼ ds. tomatpuré (140 g)
  • Havsalt og kværnet peber

Guacamole

  • ½ avocadoer
  • ½ friske dadler
  • ¼ dl mandler
  • ¼ tomat
  • ¼ økocitron (saft og skal)
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ drys stevia

Sådan gør du

  • Bland rødbede, hvidløg og løg sammen i foodprocessoren, til det er en grov masse.

  • Kom det herefter op i en skål, og rør resten af ingredienserne i. Lad massen stå i 20 min., så havregrynene suger noget væske.

  • Form 16 bøffer, og steg dem på panden i olie i 5-10 min. i alt.

  • Kog pastaen som angivet bag på pakken.

  • Blend alle ingredienser til ketchup sammen.

  • Kom alle ingredienser til guacamolen op i en foodprocessor, og kør, til den har den rette struktur.

  • Server retten med løgspirer og friske krydderurter.