Rødbedebøffer
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer med guacamole

De proteinrige rødbedebøffer med guacamole og grov ketchup er spækket med gode sager, og med A la eco's gultenfrie bønnepasta kan du roligt spise med god samvittighed.

Rødbedebøffer

8 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 25 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 50 minutter

INGREDIENSER

1 pakke sort bønnepasta

1 bakke løgspirer

Rødbedebøffer

750 g rødbeder

1 lille løg

2 fed hvidløg

150 g havregryn

200 g feta

1 spsk. jomfruolivenolie

3 æg

1 håndfuld frisk basilikum

1 håndfuld frisk oregano

Havsalt og kværnet peber

Olie til at stege i

Grov ketchup

200 g tomater

1 dåse tomatpuré (140 g)

Havsalt og kværnet peber

Guacamole

2 avocadoer

2 friske dadler

1 dl mandler

1 tomat

½ økocitron (saft og skal)

¼ tsk. cayennepeber

½ tsk. havsalt

1 drys stevia

Sådan gør du

  • Bland rødbede, hvidløg og løg sammen i foodprocessoren, til det er en grov masse.
  • Kom det herefter op i en skål, og rør resten af ingredienserne i. Lad massen stå i 20 min., så havregrynene suger noget væske.
  • Form 16 bøffer, og steg dem på panden i olie i 5-10 min. i alt.
  • Kog pastaen som angivet bag på pakken.
  • Blend alle ingredienser til ketchup sammen.
  • Kom alle ingredienser til guacamolen op i en foodprocessor, og kør, til den har den rette struktur.
  • Server retten med løgspirer og friske krydderurter.


næringsindhold pr. person

Energi: 446 kcal

Protein: 25,6 g

Fedt: 20,3 g

Kulhydrat: 41,6 g

Kostfibre: 13 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: