Rødbedebøffer
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer med guacamole

De proteinrige rødbedebøffer med guacamole og grov ketchup er spækket med gode sager, og med A la eco's gultenfrie bønnepasta kan du roligt spise med god samvittighed.

Rødbedebøffer

8 personer

1 pakke sort bønnepasta
1 bakke løgspirer

Rødbedebøffer

750 g rødbeder
1 lille løg
2 fed hvidløg
150 g havregryn
200 g feta
1 spsk. jomfruolivenolie
3 æg
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk oregano
Havsalt og kværnet peber
Olie til at stege i

Grov ketchup

200 g tomater
1 dåse tomatpuré (140 g)
Havsalt og kværnet peber

Guacamole

2 avocadoer
2 friske dadler
1 dl mandler
1 tomat
½ økocitron (saft og skal)
¼ tsk. cayennepeber
½ tsk. havsalt
Et drys stevia


Sådan gør du

  • Bland rødbede, hvidløg og løg sammen i foodprocessoren, til det er en grov masse.
  • Kom det herefter op i en skål, og rør resten af ingredienserne i. Lad massen stå i 20 min., så havregrynene suger noget væske.
  • Form 16 bøffer, og steg dem på panden i olie i 5-10 min. i alt.
  • Kog pastaen som angivet bag på pakken.
  • Blend alle ingredienser til ketchup sammen.
  • Kom alle ingredienser til guacamolen op i en foodprocessor, og kør, til den har den rette struktur.
  • Server retten med løgspirer og friske krydderurter.


Mange begynder dagen med havregryn – og med god grund! Havregryn er nemlig fyldt med sunde sager.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler