Rødbedebøffer med guacamole

50 minutter
446 kcal

De proteinrige rødbedebøffer med guacamole og grov ketchup er spækket med gode sager, og med A la eco's gultenfrie bønnepasta kan du roligt spise med god samvittighed.

Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ¼ pak. sort bønnepasta
  • ¼ bakke løgspirer

Rødbedebøffer

  • 187 g rødbeder
  • ¼ lille løg
  • ½ fed hvidløg
  • 37 g havregryn
  • 50 g feta
  • ¼ spsk. jomfruolivenolie
  • ¾ æg
  • ¼ håndfuld frisk basilikum
  • ¼ håndfuld frisk oregano
  • Havsalt og kværnet peber
  • Olie til at stege i

Grov ketchup

  • 50 g tomater
  • ¼ ds. tomatpuré (140 g)
  • Havsalt og kværnet peber

Guacamole

  • ½ avocadoer
  • ½ friske dadler
  • ¼ dl mandler
  • ¼ tomat
  • ¼ økocitron (saft og skal)
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ drys stevia

Sådan gør du

  • Bland rødbede, hvidløg og løg sammen i foodprocessoren, til det er en grov masse.

  • Kom det herefter op i en skål, og rør resten af ingredienserne i. Lad massen stå i 20 min., så havregrynene suger noget væske.

  • Form 16 bøffer, og steg dem på panden i olie i 5-10 min. i alt.

  • Kog pastaen som angivet bag på pakken.

  • Blend alle ingredienser til ketchup sammen.

  • Kom alle ingredienser til guacamolen op i en foodprocessor, og kør, til den har den rette struktur.

  • Server retten med løgspirer og friske krydderurter.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background