Skræl og skær kartoflerne i tern, kog dem møre i usaltet vand.
Steg kyllingebrystfileterne i olie og smør: Varm olien op, lad smørret bruse op, og steg dem gyldne på begge sider.
Imens skæres løg i fine tern.
Kom disse på panden, og lad dem stege med.
Tilsæt citronsaft, og lad den koge op.
Tag nu kyllingefileterne op og bag dem færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter.
Imens kommer du honning, salt og peber på panden med løg og citron.
Lad det koge ind til en relish, og smag så til.
Skrub gulerødderne, og skær fine skiver/krøller med en tyndskræller eller et snittejern.
Hæld vandet fra kartoflerne, og mos disse med spinat og rapsolie.
Varm godt igennem, og smag til med salt og peber.
Anret mosen med kylling, rødløg og en salat af gulerodskrøller og ærteskud.