- Skræl og skær kartoflerne i tern, kog dem møre i usaltet vand.
- Steg kyllingebrystfileterne i olie og smør: Varm olien op, lad smørret bruse op, og steg dem gyldne på begge sider.
- Imens skæres løg i fine tern.
- Kom disse på panden, og lad dem stege med.
- Tilsæt citronsaft, og lad den koge op.
- Tag nu kyllingefileterne op og bag dem færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter.
- Imens kommer du honning, salt og peber på panden med løg og citron.
- Lad det koge ind til en relish, og smag så til.
- Skrub gulerødderne, og skær fine skiver/krøller med en tyndskræller eller et snittejern.
- Hæld vandet fra kartoflerne, og mos disse med spinat og rapsolie.
- Varm godt igennem, og smag til med salt og peber.
- Anret mosen med kylling, rødløg og en salat af gulerodskrøller og ærteskud.
LÆS OGSÅ: Syltede rødløg – supernemt og lækkert