Citronkylling med rødløg og kartoffel-spinatmos
Sådan laver du frisk citronkylling med lynsyltede rødløg og en frisk kartoffel-spinatmos. Så er der lækker aftensmad på 30 minutter.
Sådan laver du frisk citronkylling med lynsyltede rødløg og en frisk kartoffel-spinatmos. Så er der lækker aftensmad på 30 minutter.
Skræl og skær kartoflerne i tern, kog dem møre i usaltet vand.
Steg kyllingebrystfileterne i olie og smør: Varm olien op, lad smørret bruse op, og steg dem gyldne på begge sider.
Imens skæres løg i fine tern.
Kom disse på panden, og lad dem stege med.
Tilsæt citronsaft, og lad den koge op.
Tag nu kyllingefileterne op og bag dem færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter.
Imens kommer du honning, salt og peber på panden med løg og citron.
Lad det koge ind til en relish, og smag så til.
Skrub gulerødderne, og skær fine skiver/krøller med en tyndskræller eller et snittejern.
Hæld vandet fra kartoflerne, og mos disse med spinat og rapsolie.
Varm godt igennem, og smag til med salt og peber.
Anret mosen med kylling, rødløg og en salat af gulerodskrøller og ærteskud.
LÆS OGSÅ: Syltede rødløg – supernemt og lækkert