Sunde opskrifter Brød Hjemmelave... Hjemmelavede pølsebrød 105 minutter 166 kcal Giv dig i kast med hjemmelavede pølsebrød, og løft fastfoodklasssikeren til nye højder. Og så er det bare nemt! Af Maria Christensen 1. november 2021 Hjemmelavede pølsebrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. 3¾ g gær ⅓ dl lunkent vand ¾ spsk. ekstra jomfruolivenolie ¼ æg 12 g grahamsmel 47 g hvedemel ¼ tsk. havsalt Mælk til pensling Sådan gør du Rør gær ud i vand, og tilsæt olie og æg. Kom mel i, og ælt dejen (evt. på røremaskine) i 5 min. Tilsæt herefter salt. Lad nu dejen hæve tildækket og lunt i 45 min. Form dejen til 6 aflange pølsebrød, og lad dem efterhæve i 30 min. Varm ovnen op til 180 gr. 5. Pensl brødene med mælk, og bag dem i ca. 18 min. Lad brødene køle af på en bagerist. TIP! Et nip kardemomme i dejen giver brødene en lidt sødlig smag.