Hjemmelavede pølsebrød

105 minutter
166 kcal

Giv dig i kast med hjemmelavede pølsebrød, og løft fastfoodklasssikeren til nye højder. Og så er det bare nemt!

pølsebrød

Hjemmelavede pølsebrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 3¾ g gær
  • ⅓ dl lunkent vand
  • ¾ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ æg
  • 12 g grahamsmel
  • 47 g hvedemel
  • ¼ tsk. havsalt
  • Mælk til pensling

Sådan gør du

  • Rør gær ud i vand, og tilsæt olie og æg.
  • Kom mel i, og ælt dejen (evt. på røremaskine) i 5 min. Tilsæt herefter salt.
  • Lad nu dejen hæve tildækket og lunt i 45 min.
  • Form dejen til 6 aflange pølsebrød, og lad dem efterhæve i 30 min. Varm ovnen op til 180 gr. 5. Pensl brødene med mælk, og bag dem i ca. 18 min.
  • Lad brødene køle af på en bagerist.

TIP! Et nip kardemomme i dejen giver brødene en lidt sødlig smag.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background