Hjemmelavet pasta med rejer og asparges
Prøv denne smækre symfoni af grønne og gule toner forenet i frisk spinatpasta med stegte tigerrejer, modne tomater og knasende asparges.
Prøv denne smækre symfoni af grønne og gule toner forenet i frisk spinatpasta med stegte tigerrejer, modne tomater og knasende asparges.
MED-REKER Pasta kan være sunt, hvis du gjør den litt grønnere, slik at mengden kalorier og karbohydrater blir mindre og fibermengden større.
Damp spinat og basilikum i 3-5 min. Lad det køle af, og vrid det forsigtigt, inden det køres sammen med olie, et æg og salt i foodprocessoren.
Hæld melet ud i en bunke, lav et hul i midten, og hæld spinatblandingen i. Knæk et æg ned i, og ælt. Tilsæt mere mel, hvis dejen ikke er fast. Du kan se, hvordan du laver hjemmelavet pasta i videoen her
Fold strimlerne ud, og kog dem i 10-15 min.
Svits rejerne med olie, chili, hvidløg og salt i 3-5 min. Kør ingredienserne til dressingen i en foodprocessor.
TIP: Du kan evt. lave pizzabunde af den resterende dej, hvis du ikke vil lave pasta af det hele. Så ruller du bare dejen tyndt ud og bager bundene ved 175˚ i 5-10 min.