Grønkålssuppe med chili
Lav farverig grønkålssuppe med chili, hvidløg, bagte tomater og kylling til aftensmad. Læs hvordan, du gør, herunder.
Lav farverig grønkålssuppe med chili, hvidløg, bagte tomater og kylling til aftensmad. Læs hvordan, du gør, herunder.
Bag tomaterne ved 190 °C i 10 minutter.
Gør grønkålen i stand. Skær midterstrengen fri og kassér den. Skær bladene i mindre stykker, skyl dem grundigt og slyng dem tørre.
Kog bouillonen op, kom grønkål ved og kog i 5 minutter. Blend suppen med chili, presset hvidløg og avocadoolie. Smag til med salt og peber.
Anret suppen med bagte tomater, kylling og brøndkarse.
[\Hønsebouillon: Find opskriften her](https://iform.dk/sunde-opskrifter/aftensmad/mulligatawny-med-gurkemeje)*
Næringsindhold i grønkålssuppe pr. person |
---|
Energi: 425 kcal Protein: 30,2 g Fedt: 24 g Kulhydrat: 28,3 g Kostfibre: 10,7 g |
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-