Grøn pasta med ærter, feta, hindbær og avocadodressing

20 minutter
362 kcal

På bare 20 minutter kan du lave en sund og dekorativ pastaret. Velbekomme.

Skål med pastasalat

Grøn pasta med skønt fyld

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 avocado
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. sennep
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 1 spsk. vand
  • ½ økocitron, saften og skallen
  • lidt sukker eller lidt flydende honning
  • 1 squash eller 1 kinaradise eller en halv af hver
  • 10 grønne asparges
  • 300 g ærter, friske og bælgede eller optøede
  • 1 håndfuld hindbær
  • 20 g feta

Tilbehør:

  • Evt. groft brød

Sådan gør du

  • Blend avocado, olivenolie, sennep, bal­samico og vand til en dressing. Smag til med lidt citronsaft og -skal samt evt. stevia eller en smule honning.
  • Brug et spiralizer-apparat til at lave spaghettistrimler af squash og evt. kina­radise. Alternativt kan du bruge et rivejern.
  • Skræl asparges i strimler med en kartoffelskræller, og bland alle grøntsagsstrim­lerne. Vend ærter og dressingen i, og rør det hele godt sammen.
  • Anret med hindbær og smuldret feta. Servér evt. groft brød til.