Sunde opskrifter Aftensmad Grøn pasta... Grøn pasta med ærter, feta, hindbær og avocadodressing 20 minutter 362 kcal På bare 20 minutter kan du lave en sund og dekorativ pastaret. Velbekomme. Af I FORM-redaktionen 31. juli 2019 Grøn pasta med skønt fyld Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 avocado 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 1 tsk. sennep 1 spsk. hvid balsamico 1 spsk. vand ½ økocitron, saften og skallen lidt sukker eller lidt flydende honning 1 squash eller 1 kinaradise eller en halv af hver 10 grønne asparges 300 g ærter, friske og bælgede eller optøede 1 håndfuld hindbær 20 g feta Tilbehør: Evt. groft brød Sådan gør du Blend avocado, olivenolie, sennep, balsamico og vand til en dressing. Smag til med lidt citronsaft og -skal samt evt. stevia eller en smule honning. Brug et spiralizer-apparat til at lave spaghettistrimler af squash og evt. kinaradise. Alternativt kan du bruge et rivejern. Skræl asparges i strimler med en kartoffelskræller, og bland alle grøntsagsstrimlerne. Vend ærter og dressingen i, og rør det hele godt sammen. Anret med hindbær og smuldret feta. Servér evt. groft brød til. ÆrterSquashPastaHindbærAvocadoAspargesVegetar-opskrifter