Skål med pastasalat
© wichmann+bendtsen

Grøn pasta med ærter, feta, hindbær og avocadodressing

På bare 20 minutter kan du lave en sund og dekorativ pastaret. Velbekomme.

Grøn pasta med skønt fyldt

2 personer

1 avocado
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. sennep
1 spsk. hvid balsamico
1 spsk. vand
½ økocitron, saften og skallen
Evt. 1 knivspids stevia eller lidt flydende honning
1 squash eller 1 kinaradise eller en halv af hver
10 grønne asparges
300 g ærter, friske og bælgede eller optøede
En håndfuld hindbær
20 g feta

Tilbehør:

Evt. groft brød

Sådan gør du

  • Blend avocado, olivenolie, sennep, bal­samico og vand til en dressing. Smag til med lidt citronsaft og -skal samt evt. stevia eller en smule honning.
  • Brug et spiralizer-apparat til at lave spaghettistrimler af squash og evt. kina­radise. Alternativt kan du bruge et rivejern.
  • Skræl asparges i strimler med en kartoffelskræller, og bland alle grøntsagsstrim­lerne. Vend ærter og dressingen i, og rør det hele godt sammen.
  • Anret med hindbær og smuldret feta. Servér evt. groft brød til.

Næringsindhold pr. person (uden brød):

Energi: 360 kcal
Protein: 16 g
Fedt: 20 g
Kulhydrat: 39 g
Kostfibre: 16 g 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler