Skål med pastasalat
© wichmann+bendtsen

Grøn pasta med ærter, feta, hindbær og avocadodressing

På bare 20 minutter kan du lave en sund og dekorativ pastaret. Velbekomme.

Grøn pasta med skønt fyld

2 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

1 avocado

2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

1 tsk. sennep

1 spsk. hvid balsamico

1 spsk. vand

½ økocitron, saften og skallen

1 knsp. stevia eller lidt flydende honning

1 squash eller 1 kinaradise eller en halv af hver

10 grønne asparges

300 g ærter, friske og bælgede eller optøede

1 håndfuld hindbær

20 g feta

Tilbehør:

Evt. groft brød

Sådan gør du

  • Blend avocado, olivenolie, sennep, bal­samico og vand til en dressing. Smag til med lidt citronsaft og -skal samt evt. stevia eller en smule honning.
  • Brug et spiralizer-apparat til at lave spaghettistrimler af squash og evt. kina­radise. Alternativt kan du bruge et rivejern.
  • Skræl asparges i strimler med en kartoffelskræller, og bland alle grøntsagsstrim­lerne. Vend ærter og dressingen i, og rør det hele godt sammen.
  • Anret med hindbær og smuldret feta. Servér evt. groft brød til.

Næringsindhold pr. person (uden brød):

Energi: 360 kcal

Protein: 16 g

Fedt: 20 g

Kulhydrat: 39 g

Kostfibre: 16 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: