Sunde opskrifter Aftensmad Sesam-laks... Sesam-laks med fyldig powersalat 55 minutter 581 kcal Laksen er rig på vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, og så smager den tilmed fantastisk. I denne opskrift kommer laksen til sin ret i sesam-klæder og i selskab med en fyldig powersalat. Af Michelle Kristensen , Lindhardt & Ringhof 9. maj 2019 GØR FISKEDAG TIL DIN YNDLINGSDAG! På bare 30 minutter. © wichmann+bendtsen Sesam-laksesteak med fyldig powersalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 dl quinoa, kogt mængde ¾ dl edamamebønner uden skræl ½ sød kartoffel 2 laksesteaks a 125 g ½ spsk. dijonsennep ½ tsk. agavesirup ½ spsk. sesamfrø ¼ dl mandler 1 spsk. sojasauce 150 g spinat ½ avocado 1 rødbede, stor Vinaigrette: ¾ spsk. æble-cidereddike ½ lime, saften ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ spsk. agavesirup ¼ spsk. mynte ½ tsk. dijonsennep ¼ tsk. havsalt Sådan laver du laks med powersalat Tænd ovnen på 200 gr. Kog quinoa og edamamebønner. Skræl den søde kartoffel, skær den i mindre stykker, og bag den i 20-30 min. Smør de to laksesteaks med sennep og agavesirup, drys med sesamfrø, og bag dem med i ovnen i 15 min. Steg mandlerne i soja på en pande i 8-10 min. Hak spinaten groft, skær avocado i tern, og skræl og riv rødbeden. Bland søde kartoffeltern, mandler, spinat, avocado, rødbede, quinoa og edamamebønner. Ryst vinaigretten sammen, og hæld den ud over salaten. Servér en laksesteak til hver sammen med powersalaten. SpinatSalatNødderLaksAvocado