Sesam-laks med fyldig powersalat
Laksen er rig på vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, og så smager den tilmed fantastisk. I denne opskrift kommer laksen til sin ret i sesam-klæder og i selskab med en fyldig powersalat.
Laksen er rig på vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, og så smager den tilmed fantastisk. I denne opskrift kommer laksen til sin ret i sesam-klæder og i selskab med en fyldig powersalat.
GØR FISKEDAG TIL DIN YNDLINGSDAG! På bare 30 minutter.
Tænd ovnen på 200 gr. Kog quinoa og edamamebønner.
Skræl den søde kartoffel, skær den i mindre stykker, og bag den i 20-30 min.
Smør de to laksesteaks med sennep og agavesirup, drys med sesamfrø, og bag dem med i ovnen i 15 min.
Steg mandlerne i soja på en pande i 8-10 min.
Hak spinaten groft, skær avocado i tern, og skræl og riv rødbeden.
Bland søde kartoffeltern, mandler, spinat, avocado, rødbede, quinoa og edamamebønner.
Ryst vinaigretten sammen, og hæld den ud over salaten.
Servér en laksesteak til hver sammen med powersalaten.
På vores site og app får du bl.a.: