Grillet kyllingespyd med nektarinrelish og spidskål
Denne opskrift på kyllingespyd med tilbehør kan laves på kun 30 minutter, og passer både til hverdag og til gæsterne i weekenden.
Denne opskrift på kyllingespyd med tilbehør kan laves på kun 30 minutter, og passer både til hverdag og til gæsterne i weekenden.
Kyllingen kan både grilles i ovnen eller på grillen.
Skær løg i meget fine skiver, og steg dem bløde og blanke i 1 spsk. olie. Skær chilien fint, og vend den i løgene.
Kom eddike og sukker i, og lad eddiken koge op, til sukkeret er opløst.
Skær nektariner i fine både, kom dem i, og lad relishen simre, til eddiken koger ind. Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne let på en tør pande, til de popper. Dryp med 1 tsk. olivenolie og lidt salt, og kom dem over på et stykke køkkenrulle.
Skær kyllingen i mindre stykker, vend dem i lidt olie, krydr med salt og peber, og grill eller steg dem. Sæt kyllingestykkerne på træspyd.
Skær salaten i stykker, og kålen i strimler. Pisk dressingen sammen.
Anret kylling ved siden af relish samt salat og kål med kerner. Dryp med dressing, og pynt evt. med citronjernurt.
TIP! Relish kan laves med alle slags frugt og grønt. Prøv fx med æbler og løg eller peberfrugter og hvidløg.
På vores site og app får du bl.a.: