Fyldte peberfrugter med oksekød og ost

45 minutter
491 kcal

På jagt efter aftensmad med færre kalorier og kulhydrater? Prøv vores keto-venlige fyldte peberfrugter.

Fyldte peberfrugter, low carb og keto-egnet opskrift

FYLDTE PEBERFRUGTER – ved at vælge grønne frem for røde får du både færre kalorier og færre kulhydrater.

© wichmann+bendtsen

Fyldte peberfrugter med oksekød og ost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ løg
  • 1½ fed hvidløg
  • ½ frisk chili
  • 1½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g hakket oksekød
  • ¾ tsk. paprika
  • ¾ tsk. stødt spidskommen
  • ¾ tsk. stødt koriander
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 dl tomatpassata (mosede tomater)
  • 2 grønne peberfrugter
  • 75 g revet cheddarost
  • Frisk koriander
  • Evt. avocado

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Hak løg, hvidløg og chili. Svits olien på en varm pande.
  • Tilsæt kød og krydderier. Kom tomat ved, når kødet er brunet, og lad simre lidt. Bland herefter ⅔ af osten i kødet.
  • Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Fyld kødet i, og drys den resterende ost på toppen. Bag i 20 min.
  • Top med frisk koriander, og servér evt. med avocado.

TIP! Ved at vælge grønne frem for røde peberfrugter får du både færre kalorier og færre kulhydrater.

LÆS OGSÅ: Vores favorit-opskrifter med peberfrugter