Sunde opskrifter Aftensmad Fyldte aub... Fyldte auberginer og tomatsalat 40 minutter 497 kcal Vil du gerne skære ned på dit kødforbrug? Så prøv disse lækre, fyldte auberginer med en frisk tomatsalat til. Af Inge Skovdal 26. februar 2019 FYLDTE AUBERGINER - Du kommer slet ikke til at savne kødet © Skovdal Nordic Fyldte auberginer og tomatsalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 auberginer 1 bagekartoffel, 300 g 2 dl quinoa, kogt mængde 2 tomater 1 løg 3 fed hvidløg Lidt ekstra jomfruolivenolie 2 kviste rosmarin Havsalt Sort peber, friskkværnet 400 g cherrytomater 1 rødløg 20 blade basilikum 50 g feta ½ spsk. balsamicoglace Sådan laver du fyldte auberginer og tilbehør Halvér auberginerne på langs, og bag dem i ca. 15 min. Skræl kartoflen, skær den i tern, og kog dem møre. Kog quinoa efter emballagens anvisning. Skær tomater i tern, og hak løg og hvidløg fint. Steg løg og hvidløg på panden i lidt olie, vend de kogte kartofler i, og sluk for varmen. Udhul auberginerne, og hak auberginekødet. Vend kartoffelblandingen med auberginekød, tomat, quinoa, hakket rosmarin fra 1 kvist samt salt og peber. Kom fyldet i skallerne, drys med blade fra 1 kvist rosmarin, og bag i 10 min. ved 225 gr. Skær cherrytomater og rødløg til tomatsalaten i både, og vend dem med basilikumblade og smuldret feta. Anret salaten, og dryp den med balsamicoglace. Spis de fyldte auberginer til. Prøv også vores fyldte peberfrugter. TIP! Er du til stærk mad, kan du blande 1 tsk. chilipulver i de forskellige slags fyld. Vegetar-opskrifterLøgTomatQuinoaAubergine