Tallerken med frittata

Frittata egner sig til perfekt morgen-, middag- og aftensmad. Velbekomme!

© wichmann+bendtsen

Frittata med jordbær, squash og estragon

20 minutter. Så kort tid tager det at tilberede og servere en let og sund aftensmad, som oven i købet smager himmelsk.

Frittata med jordbær, squash og estragon

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

1 squash, lille

1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Havsalt

4 æg, str. M/L

5 jordbær

2 kviste estragon

Sort peber, friskkværnet

Evt. tilbehør

2 skive fuldkorns­rugbrød

Sådan laver du frittata med fyld

  • Skær squash i fine skiver. Steg disse gyldne i olivenolie på en slip-let-pande. Kom lidt salt ved.
  • Pisk æggene, og hæld dem over squashskiverne. Læg et grydelåg på, og steg frittataen stabil ved middelvarme. Vend den ved hjælp af gryde­låget. Steg den også stabil og gylden på den anden side.
  • Skær jordbærrene i skiver.
  • Anret frittataen med jordbærskiver, estragon og friskkværnet peber. Servér evt. ristet fuldkornsrugbrød til.

Næringsindhold pr. person: (uden rugbrød)

Energi: 253 kcal

Protein: 15,7 g

Fedt: 19,7 g

Kulhydrat: 4,6 g

Kostfibre: 1 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: