Frittata med jordbær, squash og estragon
2 personer
1 squash, lille
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
4 æg, str. M/L
5 jordbær
2 kviste estragon
Sort peber, friskkværnet
Evt. tilbehør:
2 skiver fuldkornsrugbrød
Sådan laver du frittata med fyld
- Skær squash i fine skiver. Steg disse gyldne i olivenolie på en slip-let-pande. Kom lidt salt ved.
- Pisk æggene, og hæld dem over squashskiverne. Læg et grydelåg på, og steg frittataen stabil ved middelvarme. Vend den ved hjælp af grydelåget. Steg den også stabil og gylden på den anden side.
- Skær jordbærrene i skiver.
- Anret frittataen med jordbærskiver, estragon og friskkværnet peber. Servér evt. ristet fuldkornsrugbrød til.
FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her!
Næringsindhold pr. person: (uden rugbrød)
Energi: 253 kcal
Protein: 15,7 g
Fedt: 19,7 g
Kulhydrat: 4,6 g
Kostfibre: 1 g