Frittata med jordbær, squash og estragon
20 minutter. Så kort tid tager det at tilberede og servere en let og sund aftensmad, som oven i købet smager himmelsk.
20 minutter. Så kort tid tager det at tilberede og servere en let og sund aftensmad, som oven i købet smager himmelsk.
Frittata egner sig til perfekt morgen-, middag- og aftensmad. Velbekomme!
Skær squash i fine skiver. Steg disse gyldne i olivenolie på en slip-let-pande. Kom lidt salt ved.
Pisk æggene, og hæld dem over squashskiverne. Læg et grydelåg på, og steg frittataen stabil ved middelvarme. Vend den ved hjælp af grydelåget. Steg den også stabil og gylden på den anden side.
Skær jordbærrene i skiver.
Anret frittataen med jordbærskiver, estragon og friskkværnet peber. Servér evt. ristet fuldkornsrugbrød til.