Frittata med jordbær, squash og estragon

20 minutter
253 kcal

20 minutter. Så kort tid tager det at tilberede og servere en let og sund aftensmad, som oven i købet smager himmelsk.

Tallerken med frittata

Frittata egner sig til perfekt morgen-, middag- og aftensmad. Velbekomme!

© wichmann+bendtsen

Frittata med jordbær, squash og estragon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 squash, lille
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 4 æg, str. M/L
  • 5 jordbær
  • 2 kviste estragon
  • Sort peber, friskkværnet

Evt. tilbehør

  • 2 skiv. fuldkorns­rugbrød

Sådan laver du frittata med fyld

  • Skær squash i fine skiver. Steg disse gyldne i olivenolie på en slip-let-pande. Kom lidt salt ved.

  • Pisk æggene, og hæld dem over squashskiverne. Læg et grydelåg på, og steg frittataen stabil ved middelvarme. Vend den ved hjælp af gryde­låget. Steg den også stabil og gylden på den anden side.

  • Skær jordbærrene i skiver.

  • Anret frittataen med jordbærskiver, estragon og friskkværnet peber. Servér evt. ristet fuldkornsrugbrød til.