Tallerken med frittata

Frittata egner sig til perfekt morgen-, middag- og aftensmad. Velbekomme!

© wichmann+bendtsen

Frittata med jordbær, squash og estragon

20 minutter. Så kort tid tager det at tilberede og servere en let og sund aftensmad, som oven i købet smager himmelsk.

25. januar 2019 af Anne Larsen

Frittata med jordbær, squash og estragon

2 personer

1 squash, lille
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
4 æg, str. M/L
5 jordbær
2 kviste estragon
Sort peber, friskkværnet

Evt. tilbehør:

2 skiver fuldkorns­rugbrød 

Sådan laver du frittata med fyld

  • Skær squash i fine skiver. Steg disse gyldne i olivenolie på en slip-let-pande. Kom lidt salt ved.
  • Pisk æggene, og hæld dem over squashskiverne. Læg et grydelåg på, og steg frittataen stabil ved middelvarme. Vend den ved hjælp af gryde­låget. Steg den også stabil og gylden på den anden side.
  • Skær jordbærrene i skiver.
  • Anret frittataen med jordbærskiver, estragon og friskkværnet peber. Servér evt. ristet fuldkornsrugbrød til.

FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her! 

Næringsindhold pr. person: (uden rugbrød)

Energi: 253 kcal
Protein: 15,7 g
Fedt: 19,7 g
Kulhydrat: 4,6 g
Kostfibre: 1 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler