Friske forårsruller med rejer og grønt

20 minutter
391 kcal

Forårsruller behøver ikke at være friturestegt. Her får du opskriften på nemme og friske forårsruller i rispapir.

friske forårsruller med grønt

Friske forårsruller med grøntsager og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ agurk
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • ½ peberfrugt
  • 1 stk. kinaradise
  • 6 stk. rundt rispapir
  • 120 g store rejer
  • 1 håndfuld spirer
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 1 lime

Dip

  • ½ rød chili
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 spsk. soja
  • 2 tsk. fiskesauce
  • 2 tsk. brun riseddike
  • 2 lime

Sådan laver du friske forårsruller

  • Flæk agurken, og fjern kernerne. Skær agurk, gulerod, bladselleri, peberfrugt og kinaradise i ens, fine stave.
  • Gør rispapirerne i stand: Læg dem i vand hver for sig i et par min., tag dem op, og læg dem på et skærebræt.
  • Læg fyld på rispapiret: grøntsagsstave, rejer, spirer og brøndkarse. Fold de to sider ind over fyldet, rul rullerne stramt sammen, og skær dem over på midten på skrå.
  • Skær chilien ultrafint, og pisk den sammen med resten af ingredienserne til dippen. Smag den til.
  • Anret rullerne på to tallerkner med limebåde. Servér dippen ved siden af.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background