Rispapirsruller med frugt
© wichmann+bendtsen

Søde rispapirsruller med dip

Få et kæmpe energiboost med disse lækre rispapirsruller med frugt og lime- og mangodip.

31. januar 2017 af Signe Leth

Søde rispapirsruller med limedip og spicy mangodip

4 personer

Limedip:

½ dl skyr

Saft og skal af ½ økolime

½ spsk. akaciehonning

Spicy mangodip:

½ mango

1 tsk. ingefær, fintrevet

1 spsk. citronsaft

En lille smule cayennepeber

Rispapirsruller:

½ mango

1 appelsin

1 æble

2 kiwier

125 g brombær

1-2 håndfulde friske krydderurter, fx mynte og citronmelisse

8 stykker rispapir

Sådan laver du søde rispapirsruller

  • Lav limedippen ved at røre alle ingredienserne grundigt sammen. 
  • Blend alle ingredienserne til den spicy mangodip sammen til en lækker og cremet konsistens.
  • Vask frugt og krydderurter, og skær det ud i passende stykker. 
  • Fyld et stort fad eller en stegepande med varmt vand, og dyp et stykke rispapir i det i et par sekunder, til det er blødgjort. 
  • Tag forsigtigt rispapiret op, og læg det på et skærebræt. 
  • Fyld midten af rispapiret med frugt og krydderurter, og fold den side, der er nærmest dig, forsigtigt ind over fyldet. 
  • Fold derefter siderne ind mod midten, og rul forsigtigt rispapirsrullen, til den er lukket.
  • Gentag processen, til du har lavet alle rispapirsrullerne. 
  • Skær forsigtigt rispapirsrullerne over på midten, og servér dem med limedip og mangodip ved siden af.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Næringsindhold pr. person:

Energi: 201 kcal
Protein: 4,5 g
Fedt: 1,4 g
Kulhydrat: 44,6 g
Kostfibre: 4,5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: