Søde rispapirsruller med dip

30 minutter
201 kcal

Få et kæmpe energiboost med disse lækre rispapirsruller med frugt og lime- og mangodip.

Rispapirsruller med frugt

Søde rispapirsruller med limedip og spicy mangodip

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Limedip

  • ¼ dl skyr
  • Saft og skal af ½ økolime
  • ¼ spsk. akaciehonning

Spicy mangodip

  • ¼ mango
  • ½ tsk. ingefær, fintrevet
  • ½ spsk. citronsaft
  • En lille smule cayennepeber

Rispapirsruller

  • ¼ mango
  • ½ appelsin
  • ½ æble
  • 1 kiwier
  • 62 g brombær
  • ½ håndfuld friske krydderurter, fx mynte og citronmelisse
  • 4 stk. rispapir

Sådan laver du søde rispapirsruller

  • Lav limedippen ved at røre alle ingredienserne grundigt sammen.

  • Blend alle ingredienserne til den spicy mangodip sammen til en lækker og cremet konsistens.

  • Vask frugt og krydderurter, og skær det ud i passende stykker.

  • Fyld et stort fad eller en stegepande med varmt vand, og dyp et stykke rispapir i det i et par sekunder, til det er blødgjort.

  • Tag forsigtigt rispapiret op, og læg det på et skærebræt.

  • Fyld midten af rispapiret med frugt og krydderurter, og fold den side, der er nærmest dig, forsigtigt ind over fyldet.

  • Fold derefter siderne ind mod midten, og rul forsigtigt rispapirsrullen, til den er lukket.

  • Gentag processen, til du har lavet alle rispapirsrullerne.

  • Skær forsigtigt rispapirsrullerne over på midten, og servér dem med limedip og mangodip ved siden af.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her