Sunde opskrifter Sunde snacks Søde rispa... Søde rispapirsruller med dip 30 minutter 201 kcal Få et kæmpe energiboost med disse lækre rispapirsruller med frugt og lime- og mangodip. Af Signe Moesby Leth 31. januar 2017 Søde rispapirsruller med limedip og spicy mangodip Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Limedip ¼ dl skyr Saft og skal af ½ økolime ¼ spsk. akaciehonning Spicy mangodip ¼ mango ½ tsk. ingefær, fintrevet ½ spsk. citronsaft En lille smule cayennepeber Rispapirsruller ¼ mango ½ appelsin ½ æble 1 kiwier 62 g brombær ½ håndfuld friske krydderurter, fx mynte og citronmelisse 4 stk. rispapir Sådan laver du søde rispapirsruller Lav limedippen ved at røre alle ingredienserne grundigt sammen. Blend alle ingredienserne til den spicy mangodip sammen til en lækker og cremet konsistens. Vask frugt og krydderurter, og skær det ud i passende stykker. Fyld et stort fad eller en stegepande med varmt vand, og dyp et stykke rispapir i det i et par sekunder, til det er blødgjort. Tag forsigtigt rispapiret op, og læg det på et skærebræt. Fyld midten af rispapiret med frugt og krydderurter, og fold den side, der er nærmest dig, forsigtigt ind over fyldet. Fold derefter siderne ind mod midten, og rul forsigtigt rispapirsrullen, til den er lukket. Gentag processen, til du har lavet alle rispapirsrullerne. Skær forsigtigt rispapirsrullerne over på midten, og servér dem med limedip og mangodip ved siden af. Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her Vegetar-opskrifterMangoIngefærAppelsin