Sunde opskrifter Aftensmad Thaisuppe ... Thaisuppe med rejer og shiitakesvampe 20 minutter 600 kcal Har du været i Thailand? Så ved du, at hvor lækkert det thailandske køkken er. Vi har ladet os inspirere med denne lækre thaisuppe med rejer. Den er både nem og hurtig at lave. Af Anne Larsen og Michelle Kristensen 28. juni 2018 THAISUPPE Aftensmad på 20 minutter © wichmann+bendtsen Thaisuppe med rejer og shiitakesvampe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 3 dl grøntsagsbouillon 6 skiver ingefær 1 stængel citrongræs 2 kaffirlimeblade, tørrede 3 lime, øko 4 dl kokosmælk light ½ tsk. chiliflager 2 spsk. fiskesauce 1 tsk. brunt sukker 200 g shiitakesvampe 400 g store rejer i skal 1 grøn chili Sådan laver du thaisuppe Sæt bouillon til at koge med ingefær, fintskåret citrongræs, stødte limeblade og revet skal af en lime. Lad det koge et par min. Tilsæt kokosmælk, lime-saft fra halvanden lime, chiliflager, fiskesauce og brunt sukker. Rens shiitakesvampene, og skær dem i skiver. Lad suppen simre i et par min., kom svampene i, og lad den simre et par min. mere. Tilsæt rejerne. Er de kogte, skal de kun lige varmes op. Er de rå, så giv dem 5 min. Smag suppen til med fiskesauce. Anret med skiver af grøn chili, og servér limebåde ved siden af. SuppeRejerIngefær