Chili con carne med kalvekød og majs
Chili con carne med kalvekød og et strejf af chokolade. En nem og spicy klassiker med et twist, der er perfekt at holde varmen på.
Chili con carne med kalvekød og et strejf af chokolade. En nem og spicy klassiker med et twist, der er perfekt at holde varmen på.
Fjern blade og "tråde" fra majskolben.
Grill den, eller kog den i letsaltet vand i 7 minutter.
Skær rødløg i tern, og steg disse bløde og blanke i olie.
Kom de to slags chili ved.
Skær peberfrugt i tern, og lad disse stege lidt med.
Skær kødet i helt fine skiver, og kom det i, vend, og lad det brune.
Kom lidt salt og peber ved sammen med de to slags tomater og bouillon.
Lad retten simre i 10 minutter.
Kom så bønnerne ved, og lad retten simre endnu 5 minutter.
Kom chokoladen i, og lad den smelte.
Smag til med salt og peber.
Anret chilien med skyr, skåret persille og majs, skåret fra kolben.
*Tip: Kidneybønner kan du have på lager kogte i fryseren eller bruge dem fra dåse. Hvis du vælger dåseversionen, skyl da bønnerne, inden de kommes i retten.