Sunde opskrifter Aftensmad Hot chilis... Hot chilisuppe med kidneybønner 30 minutter 259 kcal Få varmen helt ned i tæerne med denne sunde tomatsuppe med hvidløg og godt med chili i. Og så smager den tilmed fantastisk! Af Signe Moesby Leth 15. februar 2018 Chilisuppe med kidneybønner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 portioner 1 røde chilier 1 fed hvidløg ½ rød peberfrugt 1½ gulerødder 1 løg ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt Sort peber, friskkværnet ¾ spsk. sød paprika ¾ tsk. stødt spidskommen ½ tsk. timian, tørret ½ ds. hakkede tomater 1 spsk. tomatpuré 3½ dl grøntsagsbouillon ½ ds. kidneybønner Toppings 2 spsk. græskarkerner 12 g spirer, fx lucernespirer ½ håndfuld basilikum Sådan gør du Hak chili og hvidløg fint, og hak peberfrugt, gulerødder og løg groft. Svits det hele i olie i en gryde i 5 min. Tilsæt krydderier, og svits igen. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon, og bring suppen i kog. Skru ned, og lad suppen simre under låg i 20 min. Rist græskarkernerne på en varm pande med lidt havsalt, til de begynder at poppe. Purér suppen med en stavblender. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra krydderier. Dræn og skyl bønnerne. Tilsæt dem til suppen, og varm op. Anret suppen med græskarkerner, spirer og basilikum. Næringsindhold pr. person: Vegetar-opskrifterSuppeChiliBønner