- Skyl de tre krydderurter, og slyng dem tørre, eller pak dem ind i køkkenrulle.
- Skrub og tør kartoflerne, gnid dem med rapsolie og salt, og vend dem med persille.
- Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir, og bag dem ca. 25 minutter ved 200 grader.
- Bag laksen i et ovnfast fad med bagepapir i 12 minutter ved 200 grader.
- Pil hvidløgsfed, skær dem i fine skiver, steg disse gyldne i olivenolie, og læg skiverne på fedtsugende papir.
- Gør kålen i stand. Hvis det er sortkål eller grønkål, skærer du midterstrengen og lidt af bunden fra, og kasserer dette.
- Skær bladene i mindre stykker. Skyl grundigt, og slyng tørre.
- Steg kålen i 1 spsk. olivenolie. Krydr undervejs med salt, peber og chili.
- Vend den med hvidløgschips.
- Anret kålen med fisk, krydderurter og kartofler.
LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn