Asiatiske kødboller med stegte nudler og spinat
Træt af de klassiske aftensmadsretter? Så lad dig inspirere af det asiatiske køkken og inviter familie eller venner på smagfulde kødboller med stegte nudler og sprøde grøntsager.
Træt af de klassiske aftensmadsretter? Så lad dig inspirere af det asiatiske køkken og inviter familie eller venner på smagfulde kødboller med stegte nudler og sprøde grøntsager.
Rør kødet med vand og salt.
Finhak løg, chili og citrongræs, og bland det i farsen sammen med soja og peber.
Form små kødboller, og steg dem i olie.
Kog nudlerne efter emballagens anvisning. Nip bønnerne, og kog dem i 3 min.
Lynsteg bønner, rød peber i strimler og rødløg i både. Bland nudlerne i, svits 2 min., og tilsæt bønnespirer.
Steg skiver af hvidløg i olie, vend spinat i, svits hurtigt, og smag til med sesamolie.
Rul kødbollerne i hoisin- sauce, og drys med sesam.
Anret nudler med kødboller ovenpå. Servér spinaten til.