Sunde opskrifter Aftensmad Asiatiske ... Asiatiske kødboller med stegte nudler og spinat 30 minutter 594 kcal Træt af de klassiske aftensmadsretter? Så lad dig inspirere af det asiatiske køkken og inviter familie eller venner på smagfulde kødboller med stegte nudler og sprøde grøntsager. Af Inge Skovdal 18. januar 2019 Kødboller med stegte nudler og spinat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Kødboller 250 g svinekød ½ spsk. vand 1 tsk. havsalt, lille 1 løg, lille 2 spsk. soja ¼ rød chili Lidt citrongræs, frisk Sort peber, friskkværnet 2 tsk. koldpresset rapsolie til stegning af kødboller Tilbehør 100 g fuldkornsnudler 200 g grønne bønner 1 rød peber 1 rødløg, lille 1 håndfuld bønnespirer 2 fed hvidløg 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie til stegning af hvidløg 300 g spinat ½ spsk. sesamolie 2 spsk. hoisinsauce 1 tsk. sesam Sådan laver du asiatiske kødboller Rør kødet med vand og salt. Finhak løg, chili og citrongræs, og bland det i farsen sammen med soja og peber. Form små kødboller, og steg dem i olie. Kog nudlerne efter emballagens anvisning. Nip bønnerne, og kog dem i 3 min. Lynsteg bønner, rød peber i strimler og rødløg i både. Bland nudlerne i, svits 2 min., og tilsæt bønnespirer. Steg skiver af hvidløg i olie, vend spinat i, svits hurtigt, og smag til med sesamolie. Rul kødbollerne i hoisin- sauce, og drys med sesam. Anret nudler med kødboller ovenpå. Servér spinaten til. Spinat