50
g
mizunasalat, alternativt rucola eller spæde salater
½
bdt. koriander
Tilbehør
Sød chilisauce og 250 g kogte brune basmatiris
Sådan gør du
Rør kyllingekødet med æg, karrypaste, fishsauce, sukker og finthakkede mynteblade. Stil farsen på køl i en time.
Fjern de yderste lag af citrongræssene, og skær dem til, så de passer til din pande.
Fold farsen omkring citrongræssene med våde hænder. Stil dem på køl igen i et kvarter, før de steges.
Skær agurkerne og de grønne chilier fint på et snittejern. Bland eddike, sukker, salt og peber i en bøtte, læg agurkerne og chilierne ned i marinaden, og vend bøtten nogle gange under marineringen, som kan vare fra en time til flere.
Steg kyllinge-“spyddene” gyldne hele vejen rundt, ca. 8-10 minutter i alt.
Læg dem på en plade med bagepapir, og stil dem i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
Anret spyddene med salat, let hakket koriander, agurkesalat og chilisauce.