Kold agurkesuppe med rejer, hvidløg og avocado

15 minutter
290 kcal

Til dage, hvor du trænger til let aftensmad, byder vi på denne lækre kolde suppe, der stort set er blottet for kalorier. Du kan også blende dild, mynte eller løvstikke i agurkesuppen.

Agurkesuppe

PYHA Den skønneste sommersuppe, der er utroligt læskende på en rigtig varm dag.

© wichmann+bendtsen

Kold agurkesuppe med rejer, hvidløg og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 PERSONER

  • 1 agurk
  • 1 avocado
  • 1 fed hvidløg
  • 4 dl vand
  • 1 dl skyr
  • 2 forårsløg
  • citron, saften
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 200 g rejer
  • 1 bundt dild

Sådan gør du

  • Skær agurk i grove stykker. Blend sammen med avocado, presset hvidløg, vand, skyr, fintsnittet forårsløg og citronsaft.
  • Smag til med salt og peber, og anret i skåle.
  • Top med rejer og frisk dild.

TIP Du kan også servere med ristede nødder på toppen, hvis du gerne vil have noget, der knaser.