Bagt laks med parmesan og spidskål

25 minutter
251 kcal

Lækker bagt laks med parmesan, spidskål og forårs-beder i bolsjefarver.

Bagt laks med parmesan og spidskål

Bagt laks med parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g laksefilet uden skind og ben
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 håndfuld ærteskud og dild
  • 150 g bolsjebede eller rødbede
  • 2 lime
  • 150 g spidskål
  • 2 dl kogende vand
  • Lidt salt
  • 10 g Frisk parmesanost

Sådan laver du bagt laks

  • Bag laksen i ovnen i 12 minutter ved 200 grader.
  • Skyl ærteskud og dild, og pak dem ind i køkkenrulle.
  • Skræl og skær bolsjerødbeden i ultrafine skiver.
  • Anret dem med dryp af lime.
  • Snit kålen fint, og hæld kogende vand over. Kom lidt salt og lad det stå i et par minutter.
  • Dræn kålen.
  • Anret laksen med beder og spidskål med parmesanhøvl.
  • Pynt med dild, ærteskud og lime.

Tjek I FORM for flere lakseopskrifter.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background