Sunde opskrifter Aftensmad Bagt laks ... Bagt laks med parmesan og spidskål 25 minutter 251 kcal Lækker bagt laks med parmesan, spidskål og forårs-beder i bolsjefarver. Af Anne Larsen 15. februar 2015 Bagt laks med parmesan Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g laksefilet uden skind og ben Havsalt og kværnet sort peber 2 håndfuld ærteskud og dild 150 g bolsjebede eller rødbede 2 lime 150 g spidskål 2 dl kogende vand Lidt salt 10 g Frisk parmesanost Sådan laver du bagt laks Bag laksen i ovnen i 12 minutter ved 200 grader. Skyl ærteskud og dild, og pak dem ind i køkkenrulle. Skræl og skær bolsjerødbeden i ultrafine skiver. Anret dem med dryp af lime. Snit kålen fint, og hæld kogende vand over. Kom lidt salt og lad det stå i et par minutter. Dræn kålen. Anret laksen med beder og spidskål med parmesanhøvl. Pynt med dild, ærteskud og lime. Tjek I FORM for flere lakseopskrifter. FiskLaksSpidskål