Bagt laks med parmesan og spidskål

25 minutter
251 kcal

Lækker bagt laks med parmesan, spidskål og forårs-beder i bolsjefarver.

Bagt laks med parmesan og spidskål

Bagt laks med parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g laksefilet uden skind og ben
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 håndfuld ærteskud og dild
  • 150 g bolsjebede eller rødbede
  • 2 lime
  • 150 g spidskål
  • 2 dl kogende vand
  • Lidt salt
  • 10 g Frisk parmesanost

Sådan laver du bagt laks

  • Bag laksen i ovnen i 12 minutter ved 200 grader.
  • Skyl ærteskud og dild, og pak dem ind i køkkenrulle.
  • Skræl og skær bolsjerødbeden i ultrafine skiver.
  • Anret dem med dryp af lime.
  • Snit kålen fint, og hæld kogende vand over. Kom lidt salt og lad det stå i et par minutter.
  • Dræn kålen.
  • Anret laksen med beder og spidskål med parmesanhøvl.
  • Pynt med dild, ærteskud og lime.

Tjek I FORM for flere lakseopskrifter.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background