Bagt laks med parmesan og spidskål

25 minutter
251 kcal

Lækker bagt laks med parmesan, spidskål og forårs-beder i bolsjefarver.

Bagt laks med parmesan og spidskål

Bagt laks med parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g laksefilet uden skind og ben
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 håndfuld ærteskud og dild
  • 150 g bolsjebede eller rødbede
  • 2 lime
  • 150 g spidskål
  • 2 dl kogende vand
  • Lidt salt
  • 10 g Frisk parmesanost

Sådan laver du bagt laks

  • Bag laksen i ovnen i 12 minutter ved 200 grader.

  • Skyl ærteskud og dild, og pak dem ind i køkkenrulle.

  • Skræl og skær bolsjerødbeden i ultrafine skiver.

  • Anret dem med dryp af lime.

  • Snit kålen fint, og hæld kogende vand over. Kom lidt salt og lad det stå i et par minutter.

  • Dræn kålen.

  • Anret laksen med beder og spidskål med parmesanhøvl.

  • Pynt med dild, ærteskud og lime.