Saras dagbog fra Energy Camp på Kreta: "Det var den vildeste tur"

I FORMs chefredaktør rejste med læserne på træningsrejse. Se, hvad hun oplevede – og hvorfor du helt sikkert skal med næste gang!

Sara på Kreta

“Nu skal jeg ikke prale, men jeg må have et af verdens bedste jobs. Det blev jeg bekræftet i, da mit arbejde som chefredaktør på I FORM i april sikrede mig en plads på et fly til Kreta sammen med en stor flok læsere. Forude ventede en uges Energy Camp på Kreta med alverdens træningstimer og gode oplevelser på programmet.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad der sker på en af I FORMs træningsrejser, så læs med, når jeg her fortæller om en typisk dag på turen. Men pas på, du bliver med garanti fristet til at deltage i den næste!”

Solhilsen ved solopgang

“Jeg er ikke nogen stor yogi, men jeg må indrømme, at Solhilsenen er en fantastisk måde at starte dagen på. Ikke mindst, når musklerne er ømme og liiige skal i gang."

Morgenmaden

“Jeg ved ikke helt hvorfor, men græsk yoghurt smager bare så meget bedre i Grækenland! Det spiste jeg hver morgen, mens jeg nød udsigten – efterfulgt af endnu en tur i den lækre morgenmadsbuffet, selvfølgelig.”

Spænd hjelmen
MTB-holdet

“Efter morgenmaden var det op på mountainbiken og afsted! Jeg er ikke nogen rutineret kører, men alle kan være med, og det er den fedeste måde at opleve den smukke natur på!”

Sandtræning
Stærke strandsild

“Du kan deltage på alle de hold, du har lyst til, og for mit vedkommende var det mange! Nogle af de allerbedste var dem, der foregik på stranden. Helt anderledes end at træne i fitnesscenteret derhjemme og supersjovt!”

Frokosttid

“Al den træning gør dig selvfølgelig fortjent til en solid frokost. Og ja, I FORMs chefredaktør spiser også pizza! Men bare rolig, der er også masser af sunde sager på hotellet.”

Volleyball-venner

“En anden fed ting ved turen er sammenholdet. Jeg mødte de skønneste mennesker, og vi havde det så sjovt sammen – bl.a. når vi spillede beachvolley. Derfor kan jeg virkelig også anbefale turen til dig, der rejser alene, for du får straks nye venner.”

Sara og Uffe

“Mænd er også meget velkomne på turen – som min ven Uffe her. Der er dog et overtal af kvinder, men vi vil meget gerne have endnu flere mænd med næste gang, så spred endelig ordet til din mand, bror, kollega eller...?”

Afslapning i solen

“Der er også masser af tid til at nyde solen og poolen undervejs. Du skal jo også lige restituere inden den næste træning...”

“Jeg sluttede typisk dagen af med yoga og udstrækning på tagterrassen. Det er simpelthen den skønneste måde at afslutte dagen på. Hvis du vil prøve det på egen krop, så tag med på næste Energy Camp. Jeg håber, vi ses!”

LÆS MERE OM ENERGY CAMP