Tag på dit livs træningsrejse med I FORM til efteråret

Trænger du til en aktiv ferie, hvor du kan suge energi, inspiration og oplevelser til dig? Så tag med, når vi til efteråret rejser til Fuerteventura på I FORMs træningsrejse, Energy Camp.

Yoga under åben himmel. Træning på stranden. Inspirerende foredrag om det sunde liv. Afslapning, solskin og socialt samvær på et toplækkert hotel.

Det lyder som lidt af en drøm, og den kan blive din virkelighed, hvis du sikrer dig en af pladserne på I FORMs træningsrejse, Energy Camp.

Vores træningsrejse til november går til sportshotellet Playitas Resort på Fuerteventura, Kanarieøernes største fitnesscenter, hvor du også finder padel- og tennisbaner, cykelcenter med de nyeste modeller, olympisk 50-meters pool, en 18-hullers golfbane og en dejlig strand.. Det 4-stjernede resort danner de perfekte rammer for en aktiv ferie, hvor det skønne vejr sikrer, at vi kan træne ude fra morgen til aften.

Vi flyver fra København 10. november – og hjem igen en uge senere med masser af ny energi og uforglemmelige oplevelser.

Træningsrejsen til Playitas Resort er inklusiv halvpension, så du er sikker på at få en masse god mad, så du har energi til at give den gas på de mange hold.

Vi samler et team af stjernedygtige instruktører fra Danmark og Sverige, som underviser i alt fra løb og styrketræning til yoga og step. Der er træningshold fra solopgang til solnedgang, og de er kun for I FORMs læsere. Du får altså mulighed for at folde dig ud i trygge rammer og blive udfordret på lige præcis det niveau, du er på.

Om aftenen er der foredrag, så du får en masse input og inspiration, du kan bruge, når dagligdagen igen kalder.

Du kan deltage i lige så meget – eller lige så lidt – som du har lyst til, for der skal selvfølgelig også være plads til at slappe af og nyde solen, selvom det er en træningsrejse.

BOOK TRÆNINGSFERIEN HER

PRIS: 10.998 kr.

Du kan se programmet for sidste års Energy Camp her:

Alt dette kan du glæde dig til på I FORMs træningsrejse:

 • Træning for enhver smag og form
 • Passionerede, inspirerende og stjernedygtige trænere
 • Helt ny træningsglæde – også når du er kommet hjem fra din træningsrejse igen
 • Lækkert resort med gode værelser, skønne pools og masser af træningsmuligheder
 • Dejlig, sund mad, så du kan holde energiniveauet oppe
 • Godt selskab og masser af hygge. Måske nye venner for livet?
 • Inspirerende aftenforedrag
 • Masser af sundhedsværktøjer, du kan tage med hjem

Alle kan være med, uanset niveau, og vi skal nok sørge for, at der også bliver tid til at restituere i afslappet samvær med gruppen. På træningsrejser som denne opstår der altid skønne nye venskaber på kryds og tværs – ikke mindst fordi en del rejser alene.

Hvis du vil se fotos fra tidligere Energy Camps, kan du finde dem på Instagram under hashtagget #iformenergycamp – eller bare klikke her

Dem kan du møde på I FORMs træningsferie:

 • Christina Heick, personlig træner og løbecoach
 • Annika Mahallati, yogainstruktør
 • Malena Kindgren holdinstruktør
 • Sara Christensen, chefredaktør på I FORM
Træningsrejse med I FORM
© Jakob Helbig

Christina Heick –træningsrejsens ekspert i styrketræning og løb

Christina er 39 år, personlig træner samt løbecoach. Hun er ligeledes en del af I FORMs online univers, så måske du kender hendes ansigt. Hun går til træningen med masser af energi og højt humør. Hun beskæftiger sig hovedsageligt med funktionel træning – med inspiration fra de klassiske Puls og Styrke-tider. Effektiviteten af træningen står i højsædet, for det skal kunne mærkes, at vi træner, så med Christina bag roret er der garanti for sved på panden og smil på læben. Glæd dig desuden til foredraget: ”Hvad kan motion gøre for dig, når du står midt i en livskrise?”.

Instagram: @christinaheick_training

Annika Mahallati – træningferiens yogainstruktør

Annika er 44 år og en passioneret yogainstruktør. Hun har undervist i yoga siden 2015 og tager løbende kurser for at forbedre sine kompetencer, og så er hun en del af I FORMs online video-univers. Hendes tilgang til yoga er, at det ikke er vigtigt at følge en bestemt yogaretning og lave øvelserne helt perfekt visuelt, men at yoga skal være for alle og gøre godt for krop såvel som sind. Annika afholder foredraget “Yogaens vilde effekter”, hvor hun tager udgangspunkt i sin egen historie om at være nyretransplanteret og ved en tilfældighed opdage yoga, som har gjort en kæmpe forskel.

Instagram: @annika_mahallati / Blog: yogabloggen.dk

Malena Kindgren – træningferiens holdinstruktør

Uddannet sundhedskonsulent, personlig træner og fysioterapeut fra Bosön. Mangeårig erfaring med træningsrejser og international ambassadør for Apollo Sports. Malena ejer og driver Sporthuset i Surahammar i Sverige og arbejder med med kost- & sundhedsgrupper samt instruerer i blandt andet coretræning, dans, og funktionel træning. Hun brænder for at inspirere til mere bevægelse og hendes hold er fulde af energi, fællesskab og en masse træningsglæde.

Træningsrejse med I FORM
© Michaela Sperring

Sara Christensen – I FORMs chefredaktør

Som chefredaktør på I FORM har Sara fingeren på pulsen i forhold til mange af de emner, der optager læserne i forhold til sundhed. Vil du gerne vide mere om magasinet og de historier, vi bringer, er hun derfor den helt rette at gå til. Derudover elsker Sara nærmest al slags motion, og hun er med til at sprede god energi på de mange hold, du kan deltage i i løbet af træningsrejsen. Glæd dig desuden til hendes foredrag om træningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Tag de gode vaner med hjem fra træningsrejse

Flere aftener på vores træningsrejse holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv.

Emnerne bliver blandt andet træningsglæde og åndedrættet, og vi ved fra tidligere Energy Camps, at du som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, du har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål – og drivkraften til at nå dem.

Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv!

Energy Camp arrangeres i samarbejde med Apollo, og vi taler både dansk, svensk og engelsk på træningsrejsen.

BOOK TRÆNINGSFERIEN HER