Tag på dit livs træningsrejse med I FORM til efteråret

Trænger du til en aktiv ferie, hvor du kan suge energi, inspiration og oplevelser til dig? Så tag med, når vi til efteråret rejser til Hurghada i Egypten på I FORMs træningsrejse, Energy Camp.

Træningsferie til Egypten med I FORM

TRÆNINGSREJSE Vil du starte dagen sådan her? Så skal du med på I FORMs træningsrejse til Hurghada, Egypten!

© Niels Kruse

Rejsen er lukket for tilmelding

Yoga under åben himmel. Træning på stranden. Inspirerende foredrag om det sunde liv. Afslapning, solskin og socialt samvær på et toplækkert hotel.

Det lyder som lidt af en drøm, og den kan blive din virkelighed, hvis du sikrer dig en af pladserne på I FORMs træningsrejse, Energy Camp.

NY PRIS: kun 8.498 kr..

Vores træningsrejse til november går til sportshotellet Aqua Vista, som er Playitas' søsterresort i Hurghada, Egypten. Det 4-stjernede resort danner de perfekte rammer for en aktiv ferie, hvor det skønne vejr sikrer, at vi kan træne ude fra morgen til aften.

Vi flyver fra København 9. november – og hjem igen en uge senere med masser af ny energi og uforglemmelige oplevelser.

Træningsrejsen til Aqua Vista er all inclusive, så du er sikker på at få en masse god mad og kolde drikke, så du har energi til at give den gas på de mange hold.

Træningsrejse med I FORM

TRÆNINGSREJSE MED I FORM Alle kan deltage uanset niveau. og der er hold for enhver smag

© Niels Kruse

Vi samler et team af stjernedygtige instruktører fra Danmark og Sverige, som underviser i alt fra løb og styrketræning til yoga og step. Der er træningshold fra solopgang til solnedgang, og de er kun for I FORMs læsere. Du får altså mulighed for at folde dig ud i trygge rammer og blive udfordret på lige præcis det niveau, du er på.

Om aftenen er der foredrag, så du får en masse input og inspiration, du kan bruge, når dagligdagen igen kalder.

Du kan deltage i lige så meget – eller lige så lidt – som du har lyst til, for der skal selvfølgelig også være plads til at slappe af og nyde solen, selvom det er en træningsrejse.

BOOK TRÆNINGSFERIEN HER

NY PRIS: 8.498.

Du kan se programmet for vores Energy Camp i Hurghada her:

Alt dette kan du glæde dig til på I FORMs træningsrejse:

 • Træning for enhver smag og form
 • Passionerede, inspirerende og stjernedygtige trænere
 • Helt ny træningsglæde – også når du er kommet hjem fra din træningsrejse igen
 • Lækkert resort med gode værelser, skønne pools og masser af træningsmuligheder
 • Dejlig, sund mad, så du kan holde energiniveauet oppe
 • Godt selskab og masser af hygge. Måske nye venner for livet?
 • Inspirerende aftenforedrag
 • Masser af sundhedsværktøjer, du kan tage med hjem

Alle kan være med, uanset niveau, og vi skal nok sørge for, at der også bliver tid til at restituere i afslappet samvær med gruppen. På træningsrejser som denne opstår der altid skønne nye venskaber på kryds og tværs – ikke mindst fordi en del rejser alene.

Hvis du vil se fotos fra tidligere Energy Camps, kan du finde dem på Instagram under hashtagget #iformenergycamp – eller bare klikke her

Dem kan du møde på I FORMs træningsferie:

 • Christina Heick, personlig træner og løbecoach
 • Siri Jona Gold Nordén, holdinstruktør
 • Michaela Sperring, rejsekoordinator og træner
 • Sara Christensen, chefredaktør på I FORM
Træningsrejse med I FORM
© Jakob Helbig

Christina Heick –træningsrejsens ekspert i styrketræning og løb

Christina er 38 år, personlig træner samt løbecoach. Hun er ligeledes en del af I FORMs online univers, så måske du kender hendes ansigt. Hun går til træningen med masser af energi og højt humør. Hun beskæftiger sig hovedsageligt med funktionel træning – med inspiration fra de klassiske Puls og Styrke-tider. Effektiviteten af træningen står i højsædet, for det skal kunne mærkes, at vi træner, så med Christina bag roret er der garanti for sved på panden og smil på læben. Glæd dig desuden til foredraget: ”Hvad kan motion gøre for dig, når du står midt i en livskrise”.

Instagram: @christinaheick_training

Træningsrejse med I FORM
© Michaela Sperring

Siri Jona Gold Nordén – træningferiens holdinstruktør

Siri elsker al træning, hvor der er skruet op for energien og musikken. Derfor underviser hun i alt fra dans og step til pump og HIIT. Siri har været en del af I FORMs træningsrejser i mange år, så vi ved, der er garanti for store smil og god stemning, når du deltager på et af hendes hold. Alle får simpelthen en drøngod oplevelse – uanset alder, form og motorisk formåen.

Instagram: @sirigold

Træningsrejse med I FORM

Michaela Sperring – træningsrejsens koordinator og træner

Michaela har arbejdet som Apollos sportskoordinator på bl.a. Playitas, og det er også hende, der skal sørge for, at alt glider glat på Energy Camp på Kreta. Hun er nemlig vores rejsekoordinator på træningsferien. Derudover arbejder Michaela med sund kost og motion til hverdag, og hun brænder for at sprede det gode budskab og den gode stemning, så alle får en fantastisk og inspirerende tur.

Instagram: @sperring94

Træningsrejse med I FORM
© Michaela Sperring

Sara Christensen – I FORMs chefredaktør

Som chefredaktør på I FORM har Sara fingeren på pulsen i forhold til mange af de emner, der optager læserne i forhold til sundhed. Vil du gerne vide mere om magasinet og de historier, vi bringer, er hun derfor den helt rette at gå til. Derudover elsker Sara nærmest al slags motion, og hun er med til at sprede god energi på de mange hold, du kan deltage i i løbet af træningsrejsen. Glæd dig desuden til hendes foredrag om træningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Tag de gode vaner med hjem fra træningsrejse

Flere aftener på vores træningsrejse holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv.

Emnerne bliver blandt andet træningsglæde og åndedrættet, og vi ved fra tidligere Energy Camps, at du som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, du har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål – og drivkraften til at nå dem.

Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv!

Energy Camp arrangeres i samarbejde med Apollo, og vi taler både dansk, svensk og engelsk på træningsrejsen.

BOOK TRÆNINGSFERIEN HER

Træningsrejse med I FORM

TRÆNING PÅ STRANDEN Både sammenholdet og pulsen ryger i top i løbet af en uges træningsrejse med I FORM.

© Niels Kruse
Yoga i morgensolen

YOGA I MORGENSOLEN Start hver morgen med yoga i solen, og få ro i både krop og sind.

© Niels Kruse
Træningsrejse med I FORM

HOLD FOR ALLE Der er masser af træningshold fra morgen til aften. Det omfatter bl.a. morgenyoga, løbe- og gåture, intervaltræning, styrketræning, dansetimer og meget mere. Der er noget for enhver smag og for alle niveauer.

© Niels Kruse
Aqua Vistas pool - prøv den på I FORMs træningsrejse

REN AFSLAPNING Når du har brug for en afkølende pause, kan du tage en dukkert i Aqua Vistas pool.

  Newsletter background